B-tytöt 02-03, B-tyttöjen aluesarja

Josba B-tytöt - SB Welhot  4 - 3

Rantakylän uh Joensuu

B- tytötöille makeat voitot sarjan kärkikamppailuissa Welhoja ja NST:tä vastaan

Kotiturnauksen ensimmäisessä ottelussa lähdettiin haastamaan sarjajohtaja SB Welhot jolle oli tällä kaudella jo hävitty kaksi kirvelevää tappiota. Sairastuvalle jäi pari pelaajaa ja muutama pelasi toipilaana, mutta niin oli myös vastusjalla sama tilanne. Silti kolmella kentällä rynnistettiin alkuun ja peli alkoikin mukavasti, mentiin kahdella Silja Kuuselan maalilla eka erä 2-0 voittoon. Toiseen erään Welhot kokosi rivinsä ja tuli siinä tasoihin. Kolmannessa erässä tiivistettiin kahteen kenttään ja peli jatkui tasaisena aina erän loppupuolelle jolloin Vilma Kettunen laukoi ajassa 41:08 Josban 3-2 johtoon. Tästä heti seuraavassa vaihdossa ylihyökättiin ja Welhojen vastahyökkäys jouduttiin rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Tästä ei Ella Jolkkonen erehtynyt vaan pisti Welhot vuorenvarmasti tasoihin. Loppuerän Josba haki kiivasti ylhäältä karvaten voittomaalia, sillä tällä kaudella ei Welhoja ollut vielä nujerrettu. Vain vajaa puoliminuuttia ennen loppua Niina Salo antoi mainion syötön Annika Kettuselle joka laukoi vuorenvarmasti Josban 4-3 johtoon. Lopun erän Josba pelasi tarkasti varmistaen voiton. Josbasta palkittiin Niina Salo, joka jo lopetti ennen kauden alkua ja kutsuttiin mukaan tärkeisiin kotipeleihin. Ja eihän Niinan taidot olleet mihinkään kadonneet vaan oli joukkueen parhaimmistoa ja voiton takuu tyttö kahdellla hienolla maalisyötöllä. Torjunnat Josba 10 ja Welhot 13.

Tilastot

4 - 3

SB Welhot
2 - 00 - 22 - 1
6'MaaliKuusela Silja
6'MaalisyöttöKettunen Annika
10'MaaliKuusela Silja
10'MaalisyöttöSalo Niina
41'MaaliKettunen Vilma
44'MaaliKettunen Annika
44'MaalisyöttöSalo Niina