B-tytöt 02-03, B-tyttöjen aluesarja

Josba B-tytöt - NST  6 - 4

Rantakylän uh Joensuu

B- tytötöille makeat voitot sarjan kärkikamppailuissa Welhoja ja NST:tä vastaan

Toisessa pelissä vastaan asettui sarjakakkonen NST. Myös tämä peli lähti vauhdikkaasti käyntiin 3.lla kenttällä vastustajan kahta vastaan ja lyötiin paine vastustajan päätyyn ja mentiin jo 3-0 johtoon, mutta vaikka tiedettiin NST:n Miisa Turusen vaarallisuus pääsi Miisa silti kaventamaan erän loppuun 1-3. Toisessa erässä NST peluutti tehopelaajaansa Miisaa siinä määrin, jotta peli tuli tasoihin ihan hänen ansiostaan, vaikka Josban tytöt pihdeissä Miisaa koittivat pitääkin. Kolmannessa erässä Josba tiivisti kahteen kenttään ja vastustajan jo väsyessä Josba meni helposti 6- 3 johtoon. Vielä viimeisillä voimillaan Miisa kaventi 4-6:n. Lopussa NST otti maalivahdin pois, mutta lähempänä oli Josba saada maali. Ensimmäisen kerran tällä kaudella vastustajalla oli vähemmän torjuntoja NST 13 ja Josba 14, mutta vaarallisimmat tilanteet oli kumminkin selkeästi Josballa, joka hallitsi kumminkin enempi pelitapahtumia ja ilman loistavaa mv:tä Essi Räsästä numerot olisi voineet olla paljon tylymmät. Myös Josban Sussu pelasi varmasti Josban maalilla. Josbasta palkittiin Jenna Joukanen, joka riemastutti koko joukkueen kauden eka maalillaan ja "apina" lensi selästä kauas katsomoon sillä sen verran huono tuuri on tytöllä ollut tällä kaudella maalinteossa. Mös Caroliina Naumanen pelasi pakin paikalla erittäin näkyvästi. Päivän Josban "tehotyttö" oli molempien otteluiden joukkueensa viimeiset maalit tehnyt Annika Kettunen (2+2)

Tilastot

6 - 4

NST
3 - 10 - 23 - 1
1'MaaliKettunen Vilma
1'MaalisyöttöNaumanen Carolina
7'MaaliJoukanen Jenna
7'MaalisyöttöLehikoinen Eija-Liisa
9'MaaliJuntunen Aino
9'MaalisyöttöKettunen Annika
31'MaaliSalo Niina
31'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
32'MaaliHartikainen Iida
36'MaaliKettunen Annika