Josba B-tytöt - Hatsina  7 - 1

Sport Forum Mikkeli

B- tytöt iloisella peli-ilmeellä kahteen selvään voittoon Mikkelin turnauksessa

Josba - Hatsina 7-1 (3-0)(0-0) (4-1)

Turnaukseen saatiin yhtä vaille kolmen kentän rosteri. Peli lähti Hatsinaa vastaan vähän nihkeästi käyntiin vaikka pitkät ja hyvät venyttelyt ennen peliä kapteeni Tiian toimesta tehtiinkin. Tosin aamulla oli jouduttu jo 5 aikaan nousemaan ylös(Juuan tytöt vielä tätä aikaisemmin). Mutta erän puolen välin jälkeen Silja sai maalihanat auki ja 3:n minuutin Josba siirtyi 3-0 johtoon. Toiseen erään Antti teroitti jotta pallon on liikuttava nopeammin sillä vähän väkisin yksin junnaamiselta eka erä näytti. Vaikkei toisessa erässä maaleja saatukaan peli siirtyi väkisin Hatsinan maalille torjunnat 2-13. Kolmannen erän alussa myllytys toi tulosta ja tytöt takoivat minuutissa 3 maalia ja peli oli taputeltu. Erän puoli väissä Hatsinan "tykki" Eevi Lokka pääsi yllättämään tarkalla tulisella laukauksella varmasti pelissä torjuneen Tessan. Loppussa Silja viimeisteli loppunumeroiksi 7-1. Josbasta palkittiin kovaa työtä tehnyt sentteri Sofia Pykäläinen. Tehopisteitä eniten keräsi jo viime turnauksessa paluun tehnyt puolustaja Niina Salo. Torjunnat ottelussa Josba 6 ja Hatsina 22

Tilastot

7 - 1

Hatsina
3 - 00 - 04 - 1
8'MaaliKuusela Silja
8'MaalisyöttöToivanen Sanni
9'MaaliVallius Anni
9'MaalisyöttöRova Nea
11'MaaliSalo Niina
11'MaalisyöttöHirvonen Iita
20'Jäähy: 2minVallius Anni
31'MaaliPykäläinen Sofia
31'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
31'MaaliHirvonen Iita
31'MaalisyöttöSalo Niina
32'MaaliPykäläinen Sofia
32'MaalisyöttöSalo Niina
44'MaaliKuusela Silja
44'MaalisyöttöToivanen Sanni