B-tytöt 02-03, B-tyttöjen aluesarja

Josba B-tytöt - SB Pelicans  8 - 0

Sport Forum Mikkeli

B- tytötöillä vauhtia ja illoisuutta Pelicanes kaatui 8-0

Tunnin tauko ennen Pelicanes peliä käytettiin tehokkaasti tankaten ja peli-ilmettä viimeistellen "harjoitus kentällä". Joukkueesta oikein huokui varmuus ja iloisuus sen saapuessa peliareenalle. Ottelu alkoi hyvin vauhdikkaasti molemmilta joukkueilta. Josban tytöt antoivat pallon itsensä lisäksi liikkua nopeasti ja Pelicanesin tytöt vastasivat tähän hyvin liikuvalla vartioinillaaa, mutta tytöillä oli tänään sellainen luottamus päällä omaan tekemiseen jotta eka erässä saatiin 2-0 johto. Tästä hyvänä esimerkinnä oli Sussu maalilla, joka oli alusta lähtien oli niin varmaotteinen että tänään ei palloa hänen selän taakse helpolla laiteta eikä tällä kertaa laitettukaan. Toiseen erän kun Josballa toinen erä tuntui usein olevan nihkeä, Antti antoi ohjeeksi jos tällä kertaa parannettaisiin vielä hyvästä eka erästä. Eikä iloista ryhmää sen enempää tarvinnut yllyttää vaan pelattiin ehkä kauden paras erä ja tauolle 6-0 Josballe. Kolmanteen erään lähtiessä Antti myhäili tyytyväisenä että nyt ei ole pakko enää parantaa rittää kun pysytää samalla tasolla. Palloa pidettin varmasti itsellä ja vyörytettiin peliä vastustajan päätyyn ja tehtiin loppunumeroiksi 8-0. Koko joukkue pelasi iloisesti ja varmasti koko ottelun tälläkin kertaa parhaiten onnistui Sofia Pykäläinen, joka pelasi koko turnauksen vuorotellen kahdestaan keskushyökkääjänä Sanni Fredriksonin kanssa. Molemmat jaksoivat eriomaiseti joka toista vaihtoa vauhdikkaissa peleissä. Sofia palkittiin jälleen Josban parhaana, mutta Sofia sanoi hänelle riittää yksi palkinto turnauksesta ja Antin kanssa antoivat sen Anni Valliukselle, joka myös onnistui erinomaisesti turnauksessa.

Hyvät peliesitykset 3:sa viime turnauksessa ovat vieneet tytöt 7 pisteen takamatkalta jo pisteen päähän piikkipaikalla majailevaa Welhoja ennen viimeistä turnausta Heinolassa. Myös NST on kolmantena samalla pistemäärällä kuin Josba omaten myös mahdollisuuden sarjan voittoon, joten on Heinolassa vielä paljon pelissä sarjan voiton suhteen. NST ja Welhot pelaavat vielä keskenään yhden pelin joten Josban on vaan pelattava loput 2 peliä täysillä, kun sarjan voitto ei ole enää omissa käsissä ja katsoa sen jälkeen mikä on tulos.

Tilastot

8 - 0

SB Pelicans
2 - 04 - 02 - 0
4'MaaliPykäläinen Sofia
4'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
7'MaaliKuusela Silja
7'MaalisyöttöPehkonen Julia
16'MaaliHartikainen Iida
16'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
17'MaaliJolkkonen Jenna
22'MaaliHartikainen Iida
22'MaalisyöttöSalo Niina
22'MaaliPykäläinen Sofia
22'MaalisyöttöRova Nea
41'MaaliKuusela Silja
41'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
43'MaaliVallius Anni
43'MaalisyöttöPykäläinen Sofia