Josba B-tytöt - Sudet SB  9 - 1

Heinola kk

B-tyttöjen kausikausi päättyi 9:n voiton putkeen. Kouvolan Susista 9-1

Josba - Sudet 9 - 1

Heinolaan lähdettiin lomien ja sairastapauksien takia hivenen vajaalla joukkueella, mutta loistavaan loppukauden kuntoon päässyttä joukkuetta tämä ei haitannut. Eka peliin lähdettiin vain voittoa hakemaan toivoen jos Nst pystyisi riistämään Welhoilta pisteet, jotta olisi mahdollisuus voittaa sarja. Peli lähti hyvin käyntiin ja jo reilun minuutin jälkeen Jenna Jolkkosen pyssy puhui 1-0. Annika Kettusen syötöstä. Peli pysyi vahvasti Josban hallinnassa ja erän puolivälissä Jenna pamautti takalinjoilta toisen tulisin vedon verkkoon 2-0 pakkipari Sanni Toivasen sivuttaisjakelusta.. Vielä Sofia Pykäläinen erän loppupuoliskolla 3-0 Vilma Kettusen ollessa syöttäjänä. Toisessa erässä vyörytettiin peliä edelleen vahvasti vastustajan päätyyn. Tiia Romppanen laukoi kahdesti verkon perukoille Sofian toimiessa "asistenttina" ko. maaleihin 5-0. Oltiin tyytyväisiä ja kolmas erä aloitettiin lepsusti ja vastustaja "käveli" Josban maalille 6.ssa sekunnissa ja maalilla erittäin varmaa peliä esittänyt Tessa Ratilainen oli voimaton. Tästä joukkue terästäytyi ja aloitti vahvan mylläkän loppupeliksi Susien maalille. Ensi loistavan turnauksen pelannut Julia Pehkonen Sofian syötöstä 6-1. Seuraavana vuorossa Caroliina Naumanen Jenna Jolkkosen tarjoilusta 7-1. Iita Hirvonen Caron syötöstä 8-1 ja loppunumerot viimeisteli Julia Pehkonen. Josbasta palkittii takalinjoilta vahvan pelin pelannu Jenna Jolkkonen (2+1). Sofialle merkittiin tehot (1+3) Sitten jäätiin odottelemaan viimeistä runkosarjan peliä Sb Heinolaa vastaan ja viimeistä oljenkorta NST- SBWelhot.

Tilastot

9 - 1

Sudet SB
3 - 02 - 04 - 1
1'MaaliJolkkonen Jenna
1'MaalisyöttöKettunen Annika
8'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
8'MaalisyöttöToivanen Sanni
10'MaaliPykäläinen Sofia
10'MaalisyöttöKettunen Vilma
19'MaaliRomppanen Tiia
19'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
27'MaaliRomppanen Tiia
27'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
34'MaaliPehkonen Julia
34'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
34'MaaliNaumanen Carolina
34'MaalisyöttöJoukanen Jenna
37'MaaliHirvonen Iita
37'MaalisyöttöNaumanen Carolina
40'MaaliPehkonen Julia