Alueellinen kehittämistilaisuus tänään
1.6.2020 13:42 Uutisointi / E-tytöt 09-10

Alueellinen kehittämistilaisuus

Josba Juniorit osallistuu monen muun alueemme salibandyseuran lailla ma 1.6.20 pidettävään salibandyn kehittämistilaisuuteen. Tilaisuuden tarkoitus on miettiä alueemme salibandyn suuntaa, tulevaisuuden vaatimuksia ja mahdollisia kokonaisuuksia niin urheilutoiminnan vaatimuksien kuin hallinnollisten ja koko seuratoiminnan asioiden osalta. Pohdinnassa on, mikä on salibandymme tila seuroissa alueellamme ja missä haluamme olla vaikkapa viiden vuoden päästä.

”Meillä on nyt loistava tilaisuus saada tämän seudun salibandyseurojen edustajat ja salibandyvaikuttajat yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan suuntaviivoista alueemme salibandyn kehittymisen varmistamiseksi. Tämä on hieno mahdollisuus kuulla, miten kokeneet ja edelleenkin aktiiviset salibandyvaikuttajat ja samalla seurat näkevät alueen kehityksen ja miten heidän mielestään näitä asioita tulisi viedä eteenpäin”, kertoo kokouksen koolle kutsunut Salibandyliiton Savo-Karjalan valtuutettu Jarkko Ronkainen.

Ronkainen viittaa edellä kokeneisiin salibandyvaikuttajiin, joita tilaisuudessa edustavat joensuulaislähtöiset herrat Petri Kettunen ja Esa Jussila. Molemmat ovat voittaneet useita arvokisamitaleja ja Kettunen toimii nykyään myös Itä-Suomen Liikuntaopiston valmennuskeskusvastaavana.


   
Lisää uutisia
E-tytöt 09-10
«  Lokakuu   »
Kategoriat