P15 aloitti vuoden voitokkaasti
Julkaistu: 09.01.2022 21.39

JosbaLeBa P15 aloitti uuden vuoden valtakunnallisessa ylemmässä jatkosarjassa Hollolassa voitokkaasti.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Saipa Lappeenrannasta. Saipa sai otteluun unelmalähdön ja palloa kaivettiin ajassa 0:21 meidän maalista. JosbaLeba heräsi pelaamaan erän puolessa välissä ja kavensi yilvoimalla 1-1. Toisessa erässä hallinta siirtyi JosbaLeballe ja kolmanteen erään lähdettiin 2-4 johdossa. Viimeinen erä myös meille 0-2, joten lopputulokseksi kirjattiin 2-6.

Saipa - JosbaLeBa 2-6, (1-1, 1-3, 0-2)

Toisessa ottelussa kohdattiin Lasb Lahdesta, jonka kanssa pelattiin tasan kahdesti alkusarjassa. Ensimmäinen erä oli vieraiden hallintaa ja taululla lukemat 0-2. Toiseen ja kolmanteen erään saatiin peli taas kulkemaan ja Lasb kaatui ensimmäistä kertaa tällä kaudella lukemin 5-2.

JosbaLeBa - Lasb 5-2, (0-2, 2-0, 3-0)

Joulukuussa pelattiin sarjan ennakkosuosikkia Oilers NG:tä vastaan, häviten heille 9-5. EräViikinkien kanssa tasattiin pisteet 5-5. JosbaLeBa on neljän pelatun otteuln jälkeen sarjassa sijalla 2. Tilastoihin > https://salibandy.fi/tulospalvelu/551/8796/9437/20...

Pelit jatkuvat la 15.1. Joensuussa, jos korona ei katkaise kautta?