T14 kartutti kokemusta Kylmäojalta 8.1.22
Julkaistu: 21.01.2022 16.44

T14 kartutti kokemusta Kylmäojalta 8.1.22

T14 kartutti kokemusta Kylmäojalta la 8.1.22

Josba - Welhot Musta 1-13

Päivän lähtökohtiin nähden ja tuloksesta huolimatta ensimmäisessä pelissä oli paljon hyvää. Melkein puolet joukkueesta oli sairastumisten ja muiden syiden vuoksi poissa ja joukkueena on edellisen kerran pystytty kunnolla harjoittelemaan marraskuun alussa. Pelaamassa oli enemmän T12-tyttöjä kuin T14-pelaajia.

Silti annettiin taitavammalle ja vanhemmalle vastustajalle ajoittain ihan hyvä vastus. varsinkin toisessa erässä oltiin todella hyviä. Suurin ero oli vastustajan ratkaisutaito. Welhot tekivät maalinsa hyvillä vedoilla joissa useassa Netalla ei ollut mitään mahdollisuutta. Omat paikat sen sijaan päätyivät pääasiassa maalivahdin syliin tai ohi maalista. Kuopiolaiset olivat myös edellä pelirohkeudessa. Erityismaininnat ainoan maalin tehneelle Kertulle ja Ellalle, joka loi parhaat paikat ja oli koko ajan pirteällä pelipäällä.

Welhot Keltainen - Josba 13-0

Toisesta pelistä ei jäänyt juurikaan kerrottavaa jälkipolville, vaikka lähtökohdat olivat paremmat johtuen useamman pelin putkeen pelaanneen vastustajastan väsymyksestä. Kentällä ei ensimmäisten hyvien vaihtojen jälkeen saatu missään vaiheessa peliä käyntiin. Toki muutamia hyviä yksilösuorituksia nähtiin ja etenkin Netta oli maalissa niin huikea, että sai pelin jälkeen jopa Welhojen valmentajalta isot kehut. Pääasiassa on kuitenkin todettava, että pelin katkaisu toisen erän jälkeen oli ihan ansaittu tulos.

Kokonaisuudessa päivää pitää arvioida myös sen heikommista lähtökohdista lähtien. Ensimmäisessä pelissä saatiin heikkoa viimeistelyä lukuunottamatta melkeimpä maksimisuoritus selvästi taitavampaa vastustajaa vastaan. Toisessa taas ei oikein saatu koneita käyntiin ja se näkyi. Saatiin kuitenkin hyvää oppia mitä lähteä kevään aikana kehittämään.