B-tytöt 03-04, SM-sarja B-tytöt

Classic Tampere - Josba B-tytöt   2 - 5

Tampere Areena

Classic:n B-tytöt vahvempia maalein 5-2 Tampereella

Classic B-tytot vei voiton 5-2 tampereella. Josban tytöillä ensimmäinen ja kolmas erää hyvää tekemistä.

Josba tuli hyvällä liikkeellä ja korkealla karvauksella eka erään ja aiheuttikin vaikeuksia vastustajan puolustuksella ja hyökkäysien avaamisiin. Erä oli silti Classickin ja eränumerot 2-1 olivat suunnilleen oikeat.

Jo eka erän lopulla näytti että mitenkähän tytöt jaksavat pelin loppuun ja toisessa erässä Classic myllyttykin vahvasti Josban päädyssä tehden 3 maalia, torjunnat Josba 17 ja Classic 3. Samanlaiseen eka erän karvaukseen ei tytöt tässä erässä kyenneet.

Kolmanteen erään Josban tytöt olivat jostakin ihmeestä kaivaneet 12min tauolla lisää voimia ja taas iskettiin korkealla karvauksella ja hyvällä liikkeellä ihan erän loppuun. Tätä erää Josba lievästi hallitsikin ja vei sen nimiinsä ansaitusti 1-0. Tässä pelissä oli liike ja pelitahto ihan toista kuin edellisessä Lasbin pelissä joten sittä jäi hyvä maku vaikka vahva sarjakakkonen Classic pisteet veikin. Lisäksi ottelussa oli "oikeat" tuomaritkin eiliseen peliin verrattuna. Josbasta palkittiin mv. Sussu Tiainen joka piti joukkuetta pystyssä toisen erän vaikeilla hetkillä. Myös eka erän maalilla torjunut Margarita Huttunen esitti muutamia huippu pelastuksia.

Tilastot
Classic Tampere

2 - 5

1 - 20 - 31 - 0
3'MaaliJolkkonen Jenna
3'MaalisyöttöHirvonen Iita
43'MaaliFredriksson Sanni
43'MaalisyöttöKettunen Vilma
56'Jäähy: 2minKettunen Annika