Josba Juniorit

Josba Juniorit ry on vuonna 2010 perustettu joensuulainen junioritoimintaan erikoistunut salibandyseura. Tavoitteemme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu monipuolinen ja korkealaatuinen juniorityö. Seuramme arvoihin kuuluvat seuratoiminnan laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus.

Olemme Pohjois-Karjalan suurin salibandyseura. Joukkueita on lähes jokaisessa ikäryhmässä, niin tytöissä kuin pojissa. Seuran alla on myös naisten ja miesten joukkuetoimintaa.

Pelaajamme tulevat Joensuun lisäksi seudun muista kunnista. Perustamisvuodesta lähtien seurallamme on ollut joka vuosi joukkueita junioreiden korkeimmilla sarjatasoilla.

Teemme yhteistyötä Joensuun salibandy ry:n miesten edustusjoukkueen Josban kanssa sekä kontiolahtelaisen Lehmo Balls -96 seuran kanssa.

Josba Juniorit strategia 2022–2025

Missio (toiminta-ajatus) - Järjestämme harrastusmahdollisuuden kaiken ikäisille, tavoittelemme kilpaikäluokissa suomen kärkitasoa ja koulutamme valmentajat huippuosaajiksi.

Visio (tulevaisuus) – Itä-Suomen suurin ja menestynein juniorisalibandyseura. Kasvatamme lapsia urheilulliseen elämäntapaan. P/T 22–15 ikäluokat pelaavat ja pärjää valtakunnallisissa sarjoissa. Harrastajamäärämme kasvaa joka vuosi.

Arvot – avoimuus, tasa-arvoisuus, yhteisöllisyys, kehittyminen

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi