Esittely
Ottelutilastot
LeBa -96 - Josba
2019-2020 - Josba Naiset ll - Naisten 3. Divisioona, Savo-Karjala, lohko 5
Klo 16:00 Kaavin koulukeskus
12
Lok

Ennakkoinfo


Lähtö urkkatalolta 13.15!

Josban naisten kauden avauksesta voitto ja häviö


Josban naiset avasivat kautensa viime lauantaina 12.10.2019 Kaavilla. Tuttuun tapaan pelipäivään sisältyi kaksi peliä.


LeBa-65 – Josba II 7-1 (2-1, 3-0, 2-0)

Kauden avausottelussa vastaan asettui kivenkova Leba-96. Vastustaja lähti heti alusta alkaen vauhdikkaasti liikkeelle ja iski heti ensimmäisessä vaihdossa maalin. Pari minuuttia myöhemmin johto kasvoi jo kahteen maaliin. Tämä ei ollut missään nimessä toivotun lainen aloitus, mutta siitä ei kuitenkaan lannistuttu. Kahden takaiskumaalin jälkeen pääsimme peliin hyvin mukaan ja loppuerästä Lauran vedon jälkeen pallo jäi pyörimään vastustajan maalin edustalle, josta Saana varmasti nakutti pallon lopulta verkkoon.

Kavennusmaali tuntui erityisen makealta, mutta jäi valitettavasti josbalaisten ainokaiseksi. Loppupelissä Leba nakutteli tasaiseen tahtiin maaleja, lopputulemaksi 7-1 häviö. Vaikka maaliero olikin suuri, niin pelissä oli paljon hyvää. Valitettavasti virheitä vain sattui liikaa ja vastustajan viimeistely oli huippuluokkaa.


Josba II – Papas II 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Päivän toiseen peliin lähdettiin taisteluasenteella. Ottelu lähti liikkeelle hallitummin kuin päivän ensimmäinen ottelu Lebaa vastaan. Peli oli hyvin hallinnassa ja pääsimme hyvin maalipaikoille. Vastustajan rikkoessa maalintekotilanteessa, pääsi Riina yrittämään rangaistuslaukausta. Loistava yritys, mutta valitettavasti pallo kohosi hiukkasen maalin ylitse. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli siis tasan 0-0.

Toisessa erässä kova työ tuotti vihdoin tulosta, kun Riina onnistui mahtavasti maalinteossa. 1-0 meille! Pallo liikkui hyvin pelaajalta toiselle ja vastustajan vastahyökkäykset saatiin puolustettua hienosti. Oppikirjamaisen viisikkohyökkäyksen jälkeen Anna paukautti Paulan syötöstä erän loppupuolella lukemat vielä 2-0.

Kolmannessa erässä taisteltiin ja loistavan pelin pelannut Sanna lisäsi johdon vielä 3-0 Vilman syötöstä. Vastustaja painoi kovasti päälle loppuerästä, mutta loistavasti toiminut puolustus ei taipunut. Hienoa taistelua koko joukkueelta ja lopputuloksena arvokkaat 2 pistettä!

Voittoon päättynyt kauden avauspäivä jätti positiivisen fiiliksen. Innolla jatketaan siis kautta ja seuraavat pelit pelataankin jo ensi viikon lauantaina 26.10.2019 Varkaudessa.


Otteluiden pöytäkirjat katsottavissa Tulospalvelussa: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-di...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
LeBa -96 -
( - ) ( - ) ( - )
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
Kategoriat