B-poikien SM-karsinnat jatkuu la 12.9.
Julkaistu: 10.09.2020 00.00

B-poikien SM-karsinnat jatkuu la 12.9.

Viikonloppuna on B-poikien viimeiset SM-karsintaottelut ja Josban pojat suuntaavat yllätys yllätys Espooseen ja siellä pelipaikkana Esport Areena. Lauantaina klo 12.00 vastaan asettuu tällä hetkellä lohkon piikkipaikalla oleva Esport Oilers NG. Joukkue ei ole vielä hävinnyt yhtään peliä, mutta kuten ottelutulokset kertovat niin pelit ovat olleet tasaisia. Josban pojat pääsee lähes parhaalla miehistöllään reissuun, joten luvassa tulee olemaan tiukka ottelu.

Toinen ottelu pelataan klo 15.00 jossa vastaan asettuu Åif Sipoosta. Vastustaja on tällä hetkellä lohkon viimeisenä mutta on esittänyt hyviä otteita, kuten pelaamalla tasapelin Oilersia vastaan. Näin ollen peliin täytyy lähteä todella hyvällä asenteella ja kun tämä on vielä karsinnan lohkovaiheen viimeinen ottelu niin kyseessä voi olla todella isot panokset.

Josbalaiset ovat kahden viikon ajan treenanneet todella hyvin ja voitonnälkä on kova joten vastustajat saavat panna parastaan mieli voittaa karjalan pojat. Mahdolliset jatkopelit jatkuvat sitten heti sunnuntaina Keravalla.

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi