D-tytöillä hienoa kehitystä!
Julkaistu: 14.01.2019 00.00

D-tyttöjen aluesarja jatkui viime lauantaina 12.1.9 Lehmossa, Kylmäojan koululla. Vastaan asettuivat Kuopion Welhot ja Kontiolahden Factor.

Welho-pelissä nähtiin ehdottomasti kauden hienoimpaa peliä ja monella osa-alueella tuli onnistumisia! Eniten ilahdutti hyvien maalipaikkojen luominen vastustajan päätyyn. Tilanteita rakenteli ennen kaikkea ykköskentällinen, mutta muillakin oli pirteää peliä. Hieman paremmalla tuurilla lukemat olisivat voineet olla tiukemmat pallon käydessä ainakin kolme kertaa vastustajan tolpassa. Welhot hoitivat pelin lopulta rutiinilla 7-1. Josbasta kentällä onnistuivat mm maalintekijä Sinna Huovinen sekä puolustaja Siiri Turunen sekä maalivahti Saana Eronen.

Factor-peliin lähdettiin ensimmäisen pelin innoittamana reippain mielin. Ja hyvä niin, sillä kyyti oli alusta asti vauhdikasta! Factor painoi lähes koko ekan erän kovasti päälle, mutta Saara Erosen huipputorjunnat pitivät meijät pelissä mukana. Toisessa erässä pääsimme jo paremmin peliin mukaan ja vastustajan päätyynkin. Maalihanat aukesivat kuitenkin vasta kolmannessa erässä: Coach Tiimin rinnakkaisedustuksella joukkueessamme pelaava Tuuli Repo pussitti kaksi osumaa ja Sinna Huovinen yhden. Kentän ehdoton sankari oli jälleen kerran maalivahti Saana Eronen, joka torjui ottelussa peräti 47 kertaa! Myös pakkipää ansaitsi kiitosta: mm Ailimartta Heiskanen, Nea Ovaskainen ja Neela Sivèn pitivät vastustajan hyvin kurissa. Lopputulos ansaitusti Factorille 8-3.