Seuran toiminta jatkuu normaalisti
Julkaistu: 17.04.2020 00.00

Seuran toiminta jatkuu normaalisti

Tervehdys Josba Junioreiden seuraväki!

Viimeaikaisten värikkäiden käänteiden jälkeen olemme nostaneet katseemme taas kohti tulevaa ja ensi kautta. Josba Juniorit jatkaa toimintaansa, aivan kuten ennenkin. Jos osa teistä on jäänyt uutispimentoon, niin kerrottakoon vielä, että johtokunnan puheenjohtaja on jättänyt tehtävänsä tällä viikolla ja yhdistymisaikeet Lehmo Balls -96:n kanssa on laitettu tauolle.

Johtokunnan täydentäminen ja uuden puheenjohtajan valinta toteutetaan mahdollisimman pian tänä keväänä, kunhan eduskunta saa valmiiksi lakimuutoksen yhdistyksiä helpottavasta etäkokousmahdollisuudesta. Kyseinen lakialoite saatetaan tällä viikolla eduskunnan käsittelyyn ja sen arvioitu valmistumisaika on huhti-toukokuun vaihteessa.

Tämän viikon aikana laitamme kutsun Josba Junioreiden yleiseen kokoukseen, jonne kaikki Josba Junioreiden jäsenet ja heidän edustajansa ovat tervetulleita. Pyytäisimme teitä miettimään myös halukkuutta johtokuntaan ja ilmoittamaan siitä meille osoitteeseen: toimisto@josbajuniorit.fi.

Koronasta johtuen harrastustauko jatkuu näillä näkymin 14.5.2020 asti. Tämä kausi loppui lyhyeen, mutta onneksi jatkoa on luvassa. Toivotaan, että pääsisimme pian taas rakkaan lajin pariin :).

Josba Junioreissa toimii ensi kaudella samat joukkueet kuin tähänkin asti. Sarjoihin ilmoittautumiset käynnistyvät ensimmäisten joukkueiden osalta toukokuun 8. päivä.

Muistutamme jo tässä vaiheessa joukkueita viimeistelemään hyvissä ajoin kuluneen kauden tilinpäätöksen ja toimittamaan kansiot suoraan seuramme tilitoimistoon Tuija Pirhoselle (Rantakatu 9A) viimeistään 20.6.2020.

16.4.2020 on Junioreiden nettisivuille laitettu valmentajahakuun liittyvä tiedote, jakakaa sitäkin tietoa eteenpäin.

Keväisin terveisin, Josba Junioreiden johtokunnasta

Seuran uusimmat

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi