P13 Kauden toinen turnaus
P13 2009Julkaistu: 08.11.2021 14.09

P13 Kauden toinen turnaus

Kauden toinen turnaus pelattiin Varkaudessa sunnuntaina 7.11.2021. Mukana oli peräti 18 poikaa ja toimihenkilöitäkin täysi viisikko.

Welhoista otettiin upea 4 - 1 voitto, aivan mahtavaa peliä, pojat! VarTan kanssa pelattiin erittäin jännittävä ottelu, joka päättyi tasapeliin 4 - 4. VarTa tasoitti tasalukemiin rangaistuslaukauksella vain 5 sekuntia ennen peliajan päättymistä, huhhuh miten olikin tuplavoitto lähellä. Kolme pistettä turnauksesta on kuitenkin erittäin hyvä saavutus, tästä on hyvä jatkaa.

Kaikilta pojilta nähtiin turnauksessa hienoa heittäytymistä ja kaikkensa antamista, mutta erityismaininta joukkueen tuoreimmalle vahvistukselle, maalivahti Akulle, joka pelasi maalilla aivan mielettömän hienon avausturnauksen!

Loppukevennyksenä kerrottakoon, että pelien välissä nautittiin Josban pukkarissa Atrian lihapullia ja muusia mooonta annosta. Mikro valmisaterioiden lämmitykseen kulki jojon kotoa bussiin ja bussista pukkariin, ateriat toisen jojon kylmälaukussa samalla tavalla. Pojat esittivät kyllä muutamankin toiveen seuraavien turnauslounaiden menusta, mutta ajatuksena ja toteutuksena oikein hyvä homma ja jatkossakin vastaavaa luvassa.