T14 joukkueiden kausi käyntiin Rantakylän urheiluhallilla
T14 2010-2011Julkaistu: 23.10.2023 17.44

T14 joukkueiden kausi käyntiin Rantakylän urheiluhallilla

Kovasti odotetut sarjapelit käynnistyivät lauantaina 21.10.2023 Rantakylän urheiluhallissa.

T14-ikäluokassa pelaa tällä kaudella Josballa kaksi (2) joukkuetta: punainen (kilpa) ja musta (haastaja). Vieraaksi Rantakylän hallille saapuivat FB Factorin ja Vartan joukkueet. Welhot, Papas ja Lieksan Into käynnistivät samana päivänä sarjan Kajaani hallissa.

Josba musta - FB Factor Artic 1-13

Päivän pelit aloitti musta joukkue FB Factorin Arctic joukkuetta vastaan.Artic oli odotetusti kova vastus ja vei pelin nimiinsä 13-1.

Josbattarilta jäi tässä pelissä hiukan oman pelaajan kiinnipito sekä liike. Ja kun saatiin pallo, tuli se laitettua turhan nopsaan vaan jonnekin ilman päämäärää. Paljon hyvää löytyi pelistä myös! Pallo saatiin kivasti vastustajan päätyyn ja syvyyttä osattiin hyödyntää. Isoja askeleita on otettu tällä joukkueella kesän alusta!

Aada torjui maalilla mallikkaasti ja Uliana onnistui maalinteossa.Tsemppilakki pelin jälkeen Nealle rohkeista otteista. 😊🏑Kiitos Arctic pelistä!


Josba punainen - FB Factor Carelia 14-2

Punainen joukkue pääsi pelaamaan sarja-avauksessa FB Factorin Careliaa vastaan. Tästä tulikin upea 14-2 voitto! 💪😎
Peli keskeytettiin toisen erän jälkeen, koska maaliero oli 12. Pallo liikkui josbattarilla hienosti ja tila osattiin hyödyntää. Nähtiin hyviä vetoja ja maskipelaamista.

Moonalle lakki tästä pelistä. Hänellä oli joulujuhla menossa pisteiden mätössä 😘

Maalit:
Moona 4
Milla 3
Janika 1
Peppi 1
Melina 1
Nenna 1
Helvi 1
Jenna 1
Kerttu 1

Kiitos Carelialle pelistä!

Josba punainen - Varta musta 4-3

Punaisen joukkueen toinen koitos Varta mustaa vastaan teki tiukkaa, mutta asenteella kairattiin pelistä 4-3 voitto! Ennakkoon jo osattiin uumoilla, että vastustaja on kova.

Hyökkäyksiin lähtö ei ollut lainkaan niin helppoa kuin aamupelissä: tilaa ja aikaa oli paljon vähemmän. Tuomarilinja oli aikalailla salliva, rikkeitä riitti. Vastustaja vyörytti ansiokkaasti ylivoimahyökkäyksiä maalille, mutta Eevi torjui huikeasti! 💪
Rouva fortuna oli tällä kertaa puolellamme ja saatiin suhteellisen vähistä maalipaikoista sisään. Maalareina Moona, Kerttu, Nenna ja Jenna. Mukavan tasainen vääntö!

Lakin ansaitsi Janika, joka pelasi sitkeästi loppuun käden loukista huolimatta.

Kiitos Varta musta pelistä!

Josba musta - FB Factor Polar 0-12

Mustan joukkueen toinen ottelu oli alussa tasaisempaa, mutta Factor Polar sai kuitenkin nakuteltua säännölliseen tahtiin osumia. Peli päättyi lopulta 0-12.

Peli-ilo ja yrittäminen oli ajoittain todella vähissä. Aikalisän jälkeen josbattarilla tapahtui piristymistä toisen erän loppuun, mutta sitten taas hyydyttiin. Väsykin taisi painaa. Hidas tempo ei sopinut josbattarille, aamupeli oli reippaampaa.
Hyvää yritystä ja onnistumisia kirjattiin Vinkalle, Ulianalle ja Aadalle, vaikkei maaleja nyt saatukaan. Lakki tämän ottelun jälkeen Ilonalle.
Eikun treeniä vaan lisää, siitä sitä kehitytään. 💪

Kiitos FB Factorin Polar joukkueelle!



T14 joukkueiden sarjapelit jatkuvat 18.11.2023 Kontiolahdella. Josbattaret kohtaavat tällöin Factorin, Welhojen ja Papasin.

Suuri kiitos päivästä kaikille joukkueille taustoineen sekä yleisölle! Suuri kiitos päivästä kotiottelun mahdollistaneille talkoolaisille ja kolmen koon sääntöä (Kuljeta, Kannusta, Kustanna) noudattaville vanhemmille ❤


Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi