T14 joukkueet Lieksassa sarjapeleillä
T14 2010-2011Julkaistu: 09.12.2023 23.41

9.12. oli jälleen juhlapäivä eli pelipäivä. T14 joukkueet matkasivat ennen Joulua vielä sarjapeleille Lieksaan.

Punainen joukkue aloitti päivän pelit Varta valkeaa vastaan. Siitä 10-0 voitto. Punaisen joukkueen toinen peli Welhot keltainen vastaan päättyi toisessa erässä keskeytykseen ja 13-0 voittoon. MV Eeville siis nollapelien päivä 🥳

Musta joukkue aloitti päivän pelit Welhot mustaa vastaan, josta tappio 0-12. Toinen peli Lieksan Intoa vastaan päättyi 3-12 tappioon.

Valmentaja Laurin mukaan päivän pelien kokonaiskuva oli hyvä. Punainen joukkue oli hyvällä pelituulella tänään ja omaa luokkaansa. Welhojen voittaminen 13-0 oli todella hyvä suoritus. Mustalla joukkueella ekassa pelissä Welhoja vastaan eka erä oli hyvää taistelua ja toisessa vähän taistelu unohtui taas. Se peli meni keskeytykseen. Mustan jälkimmäinen peli oli kauden paras peli tähän asti ja sen eka erä oli kauden paras erä. Pallollista taitoa oli vastustajalla enemmän ja se näkyi varsinkin siinä, miten paikkoja hyödynnettiin. Kokonaisuudessaan kuitenkin näytti hyvin että eteenpäin on menty. Tästä on hyvä jatkaa 😊

Lakkeja jaeltiin tänään Sofialle, Millalle, Essille ja Aadalle 🥳

Kiitos vastustajille peleistä ❤️🖤 Lieksan Innolle myös iso kiitos päivän turnausjärjestelyistä!

Näkymättömät lakit ja isot plussat sekä halaukset joukkueen valmentajille Latelle ja Riikalle: tuosta nuin vuan vetivät neljä peliä putkeen joukkueiden takana. On siinä suattanu jo kahvihammasta tai jottain muuta semmosta kolotella.. Kiitos, että olette 🖤❤️

Treenit jatkuu, mutta sarjapelien osalta alkoi joulutauko. Tammikuussa jatketaan, jolloin matkataan kalakukkokaupunkiin.