Esittely
Ottelutilastot
Josba B-tytöt - EräViikingit Helsinki
2019-2020 - B-tytöt 03-04 - SM-sarja B-tytöt
Klo 15:30 Rantakylän uh Joensuu
12
Lok

SALIBANDY ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ - B-TYTTÖJEN SM-SARJAOTTELU JOSBA - ERÄVIIKINGIT JOENSUUSSA!


Lauantaina 12.10. Josban B-tyttöjen vieraaksi Joensuuhun saapuu EräViikingit. Peli on tämän kauden ensimmäinen kotiottelu josbattarille B-tyttöjen SM-sarjassa. Edellisestä ottelusta Josba otti selkeän voiton TPS:sta ja näin ollen sai napattua ensimmäiset kolme pistettä. Tuossa pelissä josbattarilla oli hyvä tekemisen meininki. Edellisen illan tappiopeli Wirmoa vastaan saatiin nollattua ja tätä TPS:aa vastaan saatua ilmettä lähdetään hakemaan myös lauantain peliin. Lauantaina 12.10. Joensuussa on siis tarjolla jännittävä ja hyvä kamppailu. Josbattaret lähtevät hakemaan hyvää ja tasapainoista tekemistä. EräViikinkien B-tytöt on vahva joukkue, jolla on osaava valmennus. Tästä ottelusta tulee varmasti hieno kokemus. Jokainen ottelu on oma tarinansa ja asenteella sekä keskittymisellä on iso merkitys onnistumisessa. Josbattaret toivovat perheitä ja ystäviä katsomoon, jotta saadaan hieno tapahtuma aikaiseksi ja hyvä fiilis kentälle.

Tervetuloa EräViikingit Joensuuhun ja kannustajat lehtereille! Kohta mennään taas!

Josban joukkue kaudella 2019-2020:

#1 Margarita Huttunen MV (R)

#2 Sanni Toivanen

#5 Silja Kuusela

#10 Annika Kettunen

#11 Sanni Fredriksson

#12 Nea Rova

#15 Sofia Pykäläinen

#19 Susanna Tiainen MV

#20 Anni Vallius

#22 Jenna Jolkkonen

#29 Vilma Kettunen

#33 Aino Juntunen

#36 Lotta Lukkarinen

#42 Julia Pehkonen (R)

#55 Tiia Romppanen

#64 Nelli Kämäräinen (R)

#88 Carolina Naumanen

#97 Iita Hirvonen

Toimihenkilöt

Teppo Fredriksson, Vastuuvalmentaja

Antti Hirvonen, Valmentaja

Keijo Romppanen, Joukkueenjohtaja

Miia Rova, Huoltaja

Suvi Jolkkonen, Huoltaja

B-tytöt SM-sarjan kotiavauksessa komeaan voittoon 9-4 Ervistä


Josban B-tytöt jatkoivat siitä mihin Turussa jäivät ja ottivatkin kotona Rantakylän haliissa komean voiton ErVistä 9-4 (2-0)(1-2)(6-2). Ottelun loppunumerot hieman maarittelevat kotijoukkuetta, mutta puolustus -ja maalivahtipeli onnistui täydellisesti hyvän vastahyökkäyspelin säestäessä sitä.

Eka erä alkoi hienosti Josban kannalta, kun Silja Kuusela ja Lotta Lukkarinen juonivat jo ensimmäisellä minuutilla johtomaalin. Josban tytöt ottivat tarkasti jo ylhäältä vastustajan hyökkäykset ja onnistuivat pitämään heidät kulmissa ja peittivät hyvin laukauksia ja tekivät hyviä vastahyökkäysiä yhden vielä tuottaessa Lotan ja Siljan käsistä maalin. Ervillä kyllä oli pallon hallinta erässä mutta maalitilanteita enempi kotijoukkueella.

Toinen erä alkoi Josbalta hieman "hapuillen" ja Ervin tytöt kuittasivat yhdestä puhevirheestä kavennus maalin. Edelleen puolustettiin rajusti Ervin lyödessä päälle ja jälleen erän puolivälissä "Raketti" Lotta ja Silja tekivät vastahyökkäyksestä 3-1. Ervi painoi päälle ja kaventikin erän lopulla 3-2:n. Tässä erässä astui tärkeään rooliin jo eka erässä nollapelin torjunut Sussu Tiainen ottaen peräti 15 koppia pitäen joukkueen johtoasemassa.

Katsomoon näytti erätauolle lähdettäessä mitenkähän tytöt jaksavat vielä kolmannen erän paineen. Mutta tytöt paineesta huolimatta iloittelivat erästä 6-2 voiton Sussun jatkaessa loistotorjuntoja parhaan pelaajan palkinnon arvoisesti. Toki koko joukkue onnistui erinomaisesti, tilastollisesti tehokkaimmat olivat Silja Kuusela 4+2(siirtyi pistepörssin kärkeen),Lotta Lukkarinen 2+1 ja Tiia Romppanen 2+0. Tsemppari palkinto Anni Valliukselle.

Torstaina tytöt mustelmille vienyt peittoharjoittelu ei mennyt hukkaan, sillä hyvät peitot oli tässä pelissä voiton tae. Huomenna vastus vaan kovenee sillä jo karsinnasta tuttu PSS on hyvässä vireessä. Mukaan saadan Naisten liigasta Sofia Pykäläinen tähän peliin.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
B-tytöt 9 - 4
(2 - 0) (1 - 2) (6 - 2)
EräViikingit Helsinki
1' Maali Kuusela Silja

1' Maalisyöttö Lukkarinen Lotta

16' Maali Lukkarinen Lotta

16' Maalisyöttö Kuusela Silja

29' Maali Lukkarinen Lotta

29' Maalisyöttö Kuusela Silja

33' Jäähy: 2min Fredriksson Sanni

42' Maali Kuusela Silja

42' Maalisyöttö Jolkkonen Jenna

43' Maali Romppanen Tiia

43' Maalisyöttö Kettunen Annika

49' Maali Vallius Anni

49' Maalisyöttö Rova Nea

50' Maali Romppanen Tiia

50' Maali Kuusela Silja

50' Maalisyöttö Fredriksson Sanni

59' Maali Kuusela Silja
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat