Esittely
Ottelutilastot
Josba B-tytöt - PSS Porvoo
2019-2020 - B-tytöt 03-04 - SM-sarja B-tytöt
Klo 15:30 Rantakylän uh Joensuu
13
Lok

B-tyttöjen SM-sarjaottelu Josba-PSS Joensuussa 13.10.2019 klo 15.30 alkaen!


Launtain peli EräViikinkejä vastaan sujui josbattarilta mallikkaasti. Voitto toi kolme tärkeää pistettä pistetilille. Mutta huomenna on päivä uus ja tämä peli on nollattava. Nimittäin sunnuntaina 13.10. Josban B-tyttöjen vieraaksi Joensuun Rantakylään saapuu PSS. PSS:n josbattaret kohtasivat SM-karsinnoissa Kuopiossa, jossa hävisivät PSS:lle 5-1. Ennakkoon on siis tiedossa, että PSS on vahva, vauhdikas ja pallollisesti taitava joukkue. PSS voitti tämän päivän ottelussa Rankat Ankat 1-7. Kovaa menoa on ollut siis Oulussa tänään. Josbattaret lähtevät haastamaan PSS:n. Tässä pelissä tulee josbattarilta löytyä intohimoa ja tahtoa. Tahtoa näyttää, kuinka vahvoja josbattaret voivat olla täysin keskittyneinä ja itseensä luottavina. Nähtäväksi jää, mihin josbattaret huomisessa pelissä yltävätkään. Huomenna se nähdään Rantakylän urheiluhallilla klo 15.30 alkaen :)

Tervetuloa kotijoukot, ystävät, salibandyimmeiset katsomoon kannustamaan ja nauttimaan vauhdikkaasta SM-sarjatason tyttösalibandysta!

Tervetuloa myös PSS Joensuuhun! Kohta pelataan!

Sarjakärki PSS liian kova pala B-tytöille tappio 0-7


Vahvassa syyskunnossa oleva sarjakärki PSS vei puhtaasti 0-7(0-2)(0-3)(0-2) numeroin pisteet Porvooseen. PSS tuli vahvalla ja agressiivisellä otteella peliin ja tytöt jäivät jo alussa vertauskuvallisesti pari askelta jälkeen. Liike, fyysisyys, henkilökohtainen taito ja kaksinkamppailu olivat tällä kertaa vastustajien valttikortit. Uhrautuvasti Josban tytöt kumminkin taistelivat eikä "Wirmon waterloota" päässyt tapahtumaan.

Eka erässä paine oli täysin Josban päässä(torjunnat 15-2), Sussu Tiaisen pitäessä maaalissa joukkueen vielä mukana pelissä.

Toinen erä lähti Josban kannalta paremmin käyntiin ja saatiin muutama vaarallinen paikka vastahyökkäyksistä, mutta ehkä hieman "heppoisin perustein" päivän tuomarilinjaan nähden annettu jäähy keskialueella kostautui ja peli kääntyi taas entistä selvemmin PSS:lle, mutta tämä ei todellakaan ottelua ratkaissut sillä sen verran kova vastustaja oli tänään että jopa näihin tappionumeroihin on tyytyväinen Vaikka numerot olivat eristä huonoimat Josballe oli tämä Josban paras erä.

Kolmanteen erään vaihdettiin maaliin Margarita Huttunen, joka pelasi erinomaisen erän kuten edeltäjänsä Sussukin. Molemmat maalivahdit olivatkin tänään numeroista huolimatta Josban parhaat pelaajat ja Marga pokkasi hienon Naumasen lahjoittaman torkkupeitteen pitkille pelireissuille. Parin maalin aihiot Josban tytöillä oli, mutta nekään ei olisi tänään riittäneet.

Vastustajan valmennuksen mukaan PSS on erittäin hyvän kesäharjoittelun tehnyt joukkue. Joukkue on tällä hetkellä kovassa iskussa ja pystynee haastamaan ykkössuosikkia Wirmoa vaikka sillä "Liiganaisetkin" olisivat mukana

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
B-tytöt 0 - 7
(0 - 2) (0 - 3) (0 - 2)
PSS Porvoo
27' Jäähy: 2min Vallius Anni
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
Kategoriat