B-tytöt 03-04, SM-sarja B-tytöt

Josba B-tytöt - PSS Porvoo  0 - 7

Rantakylän uh Joensuu

Sarjakärki PSS liian kova pala B-tytöille tappio 0-7

Vahvassa syyskunnossa oleva sarjakärki PSS vei puhtaasti 0-7(0-2)(0-3)(0-2) numeroin pisteet Porvooseen. PSS tuli vahvalla ja agressiivisellä otteella peliin ja tytöt jäivät jo alussa vertauskuvallisesti pari askelta jälkeen. Liike, fyysisyys, henkilökohtainen taito ja kaksinkamppailu olivat tällä kertaa vastustajien valttikortit. Uhrautuvasti Josban tytöt kumminkin taistelivat eikä "Wirmon waterloota" päässyt tapahtumaan.

Eka erässä paine oli täysin Josban päässä(torjunnat 15-2), Sussu Tiaisen pitäessä maaalissa joukkueen vielä mukana pelissä.

Toinen erä lähti Josban kannalta paremmin käyntiin ja saatiin muutama vaarallinen paikka vastahyökkäyksistä, mutta ehkä hieman "heppoisin perustein" päivän tuomarilinjaan nähden annettu jäähy keskialueella kostautui ja peli kääntyi taas entistä selvemmin PSS:lle, mutta tämä ei todellakaan ottelua ratkaissut sillä sen verran kova vastustaja oli tänään että jopa näihin tappionumeroihin on tyytyväinen Vaikka numerot olivat eristä huonoimat Josballe oli tämä Josban paras erä.

Kolmanteen erään vaihdettiin maaliin Margarita Huttunen, joka pelasi erinomaisen erän kuten edeltäjänsä Sussukin. Molemmat maalivahdit olivatkin tänään numeroista huolimatta Josban parhaat pelaajat ja Marga pokkasi hienon Naumasen lahjoittaman torkkupeitteen pitkille pelireissuille. Parin maalin aihiot Josban tytöillä oli, mutta nekään ei olisi tänään riittäneet.

Vastustajan valmennuksen mukaan PSS on erittäin hyvän kesäharjoittelun tehnyt joukkue. Joukkue on tällä hetkellä kovassa iskussa ja pystynee haastamaan ykkössuosikkia Wirmoa vaikka sillä "Liiganaisetkin" olisivat mukana

Tilastot

0 - 7

PSS Porvoo
0 - 20 - 30 - 2
27'Jäähy: 2minVallius Anni