Esittely
Ottelutilastot
Josba B-tytöt - TPS Turku
2019-2020 - B-tytöt 03-04 - SM-sarja B-tytöt
Klo 15:30 Rantakylän uh Joensuu
12
Tam

Josban B-tytöille 5-2 (3-0)(1-2)(1-0) voitto TPS:stä


TPS peliin B-tytöt tulivat sisuuntuneina edellispäivän murskatappiosta Wirmolle. ottelu alkoi vauhdilla ja tytöt painoivat pelin väkisin TPS:n päätyyn. Ensin kadoksissa olleen maalijyvänsä löytänyt Tiia Romppanen vei Josban 1-0 johtoon Lotta Lukkarisen syötöstä ja vähän myöhemmin Tiia karvasi pallon itselleen ja teki varmasti 2-0. Tästä hetki ja Julia Pehkonen teki tahto maalin Silja Kuuselan syötöstä taukolukemiksi 3-0. Erä selkeästi Josban, torjunnat Josba 4 ja TPS 10.

Toinen erä alkoi tasaisena, mutta TPS:n saatua ensimmäinen maali heidän peliote piristyi huomattavasti. TPS:n Nella Saarikko sai vielä erän puolivälissä jäähyn, jonka TPS kesti ja jäähyltä päästyään Saarikko toi joukkueensa jo maalin päähän. Tämän jälkeen alkoi vimmattu TPS:n paine Josban päätyyn, mutta onneksi Josban tytöt taistelivat urheasti ja mv. Sussu Tiainen piti joukkueen pystyssä loistotorjunnoilla. Josban onneksi TPS:n mylläkän välissä Silja Kuusela kävi maalamassa Vilma Kettusen syötöstä taukonumeroiksi 4-2. Erä kokonaisuudessaan TPS:n varsinkin loppupuoli torjunnat Josba 10 ja TPS 9.

Kolmanteen erään TPS jatkoi samaa kovaa painetta Josban päätyyn ja myllytti vahvasti. Pienellä rosterilla olleella kotijoukkueella alkoi jo jalka painaa, mutta tytöt taistelivat minkä jaksoivat ja Sussu maalissa oli kuin muuri. Kun vielä 3min ennen loppua Julia helpotti Josbaa tekemällä tulisella laukauksella 5-2 näytti että pisteet jää Joensuuhun. Vielä loppuun Josballe jäähy, mutta sen tytöt hoitivat tyylikkäästi. Erä selkeästi TPS:n, mutta maalit Josballe 1-0. Torjunnat Josba 9 ja TPS 3.

Ottelu oli kaksijakoinen ja Josban hyvä alku riitti tällä kertaa voittoon. TPS antoi erittäin lujan vastuksen.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
B-tytöt 5 - 2
(3 - 0) (1 - 2) (1 - 0)
TPS Turku
10' Maali Romppanen Tiia

10' Maalisyöttö Lukkarinen Lotta

15' Maali Romppanen Tiia

17' Maali Pehkonen Julia

17' Maalisyöttö Kuusela Silja

36' Maali Kuusela Silja

36' Maalisyöttö Kettunen Vilma

56' Maali Pehkonen Julia

57' Jäähy: 2min Hirvonen Iita
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat