Esittely
Ottelutilastot
EräViikingit Helsinki - Josba B-tytöt
2019-2020 - B-tytöt 03-04 - SM-sarja B-tytöt
Klo 17:00 Mosahalli Helsinki
15
Hel

B-tytöille niukka tappio Helsingissä ErVille 4-5 (2-1)(1-3)(1-1)


B-tytöille niukka tappio Helsingissä ErVille. Ottelun aloitti vauhdikkaasti kotijoukkue, joka jo eka vaihdossa merkaus virheestä teki 1-0. ErVi jatkoi painetta alussa Josban päätyyn , mutta Susanna Tiainen maalissa oli mainiolla päällä. Erän jatkuessa eteenpäin Josban tytöt alkoivat toipua matkustus jäykkyydestä ja pääsivät paremmin peliin ja erän loppupuoliskolla Sanni Toivanen laukoi tasoihin Lotta Lukkarisen syötöstä. Vielä erän loppuun tyttöjen riemuksi Tiia Romppanen teki "pukukoppimaaliksi" 1-2 Josballe Silja Kuuselan syötöstä.

Toisen erän Josba tuli huolimattomasti ja vastustajalle aukesi merkkauksien unohtuessa paikkoja jotka Sussu hoiteli varmasti, jäähykin saatiin ja se kestettiin. Viidennellä minuutilla Tiia oli jälleen asialla Siljan syötöstä vieden Josba jo 1-3 johtoon. Tästä ote siirtyi Josballe, tilanteita syntyi vastustajan maalille ja näytti että tytöt vie tämän pelin. Mutta erän puolivälin jälkeen Julia ja Tiia joutuivat vaihtopenkille paikkailtavaksi ja episodia yks jos toinen seurasi enemmän kuin peliä ja vastustaja pääsi tasoihin. onneksi valmennus otti aikalisän ja oikaisi "veneen" ettei tullut pahempaa romahdusta. Ervi meni vielä 4-3 johtoon ennen erän loppua.

Kolmanteen erään saatiin Julia ja Tiia paikattua jonkinlaiseen pelikuntoon. 3min ennen loppua Ervi meni jo 5-3 johtoon ja näytti, että peli on jo taputeltu, Mutta 1 min. ennen loppua Tiia laukoi kipeällä kädellään illan 3:n maalinsa, Siljan ollessa jälleen syöttäjänä. Lopussa peli painetti Ilman maalivahtia Ervin päätyyn. Viime sekunneilla Tiia syötti maalin edustalle Kiia Kurulle jonka mailaa nostettiin. Peli vihellettiin poikki ja Josban leirissä odoteltiin jopa rankkaria, mutta lähellä olleen tuomarin näkemys oli Kiian korkea maila eli piste. Toki ottelussa vastustajalla oli enemmän maalipaikkoja (torjunnat Ervi 14 ja Josba 30) ja tekivät niitä myös yhden enempi niin voitto oli heille ansaittu. Josban tytöistä palkittiin ansaitusti rajusti töitä joukkueensa eteen tehnyt Sofia Pykäläinen.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
EräViikingit Helsinki 5 - 4
(1 - 2) (3 - 1) (1 - 1)
B-tytöt
13' Maali Toivanen Sanni

13' Maalisyöttö Lukkarinen Lotta

19' Maali Romppanen Tiia

19' Maalisyöttö Kuusela Silja

20' Jäähy: 2min Kuru Kiia-Maria

24' Maali Romppanen Tiia

24' Maalisyöttö Kuusela Silja

59' Maali Romppanen Tiia

59' Maalisyöttö Kuusela Silja
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
Kategoriat