Esittely
Ottelutilastot
PSS Porvoo - Josba B-tytöt
2019-2020 - B-tytöt 03-04 - SM-sarja B-tytöt
Klo 14:00 Askola areena Porvoo
16
Hel

Myös sarjakärki PSS vastaan B-tytöille niukka tappio Porvoossa 3-2(0-2)(2-0)(1-0)


Myös sarjakärki PSS vastaan B-tytöille niukka tappio Porvoossa 3-2(0-2)(2-0)(1-0)

Eka erään vastustaja tuli rajusti ja ”pommitti” rajusti Josban maalivahti Sussu Tiaista, joka piti joukkuetta pystyssä ilmiömäisillä torjunnoilla. Loppupuolella erää Sanni Fredriksson haistoi erinomaisesti vastustaja hyökkäyskuvion ja rohkealla vastaantulollaan katkaisi sen ja syöksyi pallon kanssa kohti vastustajan maalia laukoen tulisesti 0-1 Josballe. Heti perään PSS:lle jäähy ja Josbattaret pääsivät jauhamaan erän loppuun ylivoimaa. Summerin soidessa pallo oli jo maalissa näyttävän kuvion päätteeksi Silja Kuuselan maalatessa Aino Juntusen syötöstä. Erää selkeästi hallitsi PSS:n, mutta numerot Josballe 0-2. torjunnat PSS 4 ja Josba 14.

Toisen erän vastustaja aloitti vieläkin kovemmin ja toi ottelun väkisin tasoihin ennen erän puoliväliä tämän jälkeen peli tasaantui ja Josbakin pääsi mukaan peliin. Torjunnat PSS 7 ja Josba 7

Kolmas erä alkoi myöskin tasaisissa merkeissä ja tilanteita luotiin molempiin päihin. Josballa oli mahdollisuus aiheuttaa sarjakärki PSS:lle kauden eka tappion varsinaisella peliajalla, kun Kiia Kurulla oli tolppa laukaus juuri ennen PSS:n voittoon johtanutta ”räkä maalia”. PSS sai vielä loppupuolella erää jäähyn, mutta he hoitivat sen varmasti ”kotiin” Sussu torjui vielä viime minuutilla rankkarinkin ennen kuin pääsi vaihtopenkille, kun joukkue yritti tasoitusta ilman maalivahtia onnistumatta. Torjunnat PSS 5 ja Josba 5. Sussu odotetusti pokkasi Josban parhaan pelaajan palkinnon.

Ottelu oli Josban paras tällä kaudella tähän mennessä , vaikka PSS sitä enempi hallitsikin ja näin ansaitsi voittonsa. Mutta kera Sussun loistavan maalivahtipelin joukkue innostui pelaamaan ja huomasin mahdollisuuden vaikka voittoon. Tuomariparin linja salli melko kovan pelin, mutta linja pysyi samana koko pelin, Kiitettävä suoritus.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
PSS Porvoo 3 - 2
(0 - 2) (2 - 0) (1 - 0)
B-tytöt
17' Maali Fredriksson Sanni

19' Maali Kuusela Silja

19' Maalisyöttö Juntunen Aino
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
Kategoriat