Esittely
Ottelutilastot
Josba B-tytöt - LASB ed. Lahti
2019-2020 - B-tytöt 03-04 - SM-sarja B-tytöt
Klo 15:30 Rantakylän uh Joensuu
29
Hel

B-tytöille jo kolmas peräkkäinen maalin tappio, Josba- LASB 4-5 (2-1)(1-1)(1-3)


B-tytöt kokivat kirvelevän tappion, kun pelin hallinnasta huolimatta LASB nappasi pisteet mukaansa. Maalit ratkaisee.

Ensimmäinen erä oli molemmilta hermostunutta peliä ja pallo pomppi usein selvännäköisissäkin paikoissa vastustajille. Erän puolivälissä kumminkin Tiia Romppanen nappasi pallon kaatuneelta Sofia Pykäläiseltä ja sijoitti varmasti etunurkkaan 1-0. Lasb vielä tasoitti 1-1, mutta Sofia Pykäläinen laukoi 4min ennen erän loppua 2-1 Silja Kuuselan syötöstä. Erä lievästi Josban hallintaa torjunnat tasan 5-5.

Toinen erä jatkui edelleen Josban lievässä hallinnassa. Vastustaja sai jäähyn väärästä pelitavasta, jota he rotestoivat ja pyysivät tuomarilta samaa linjaa myös toisinpäin. YV:llä Kiia-Maria Kuru siirsi Jenna Jolkkosen laukauksesta kimmonneen pallon maaliin 3-1. Lasbin toiveisiin vastattiin ja heti maalin jälkeen istutettiin Tiia Romppanen väärästä pelitavasta jäähylle, tämän Josba kyllä kesti mutta vähän myöhemmin vastustaja kavensi 3-2. Tähän heti perään vielä Vilma Kettunen väärästä pelitavasta jäähylle, tämäkin kestettiin. Torjunnat Josba 5 ja Lasb 7.

Kolmanteen erään Josba tulikin ryminällä ja siirtyi jo 4-2 johtoon mainiolla pelipäällä olleen Sofia Pykäläisen maalilla Iita Hirvosen toimiessa syöttäjänä. Peli näytti jo kääntyneen Josballe varsinkin, kun vielä luotiin paljon maalipaikkoja, mutta Lasbin MV. Vilma Turva ja Jenni Utela sekä rouva Fortuna olivat erimieltä. Ensin puolesta kentästä vaarattoman näköisestä vaparista Jenni pisti roikkupallon maskissa olleiden pelaajien yli ja maalissa Sussu ei voinut mitään pallolle, joka tippui kuin haavan lehti ylänurkkaan 4-3. Tästä 5min ja Jenni Utela oli jälleen asialla näyttävä kuljetus harhautuksineen omasta päästä vastustajan maalille ja tarkka veto ylänurkkaan päivän komeimmalla maalilla 4-4. Tämän jälkeen erän loppu 7min pelattiin lähes täysin Lasbin päädyssä kotijoukkueen hakiessa vimmatusti voittomaalia. Lasbin maalilla Vilma Turva oli turvana ja torjui kaiken mahdollisesta mahdottomaan. Lotta Lukkarisellakin oli kaksi paikkaa joista toinen kimposi tolpasta ulkopuolelle. Mutta kuten usein myös käy, ahkera työ ei tuo palkintoa vaan 8 s ennen loppua vastustaja laukoo vastahyökkäyksestä tolpan kautta sisäpuolelle 4-5 puolustustaisteluvoiton. Torjunnat Josba 5 ja Lasb 14 osittavat myös erän selkeän hallinnan olleen Josballa, mutta maalit ratkaisevat erä 1-3 Lasbille.

Josbasta palkittiin tehokas Sofia Pykäläinen ja LASB:sta mv. Vilma Turva

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
B-tytöt 4 - 5
(2 - 1) (1 - 1) (1 - 3)
LASB ed. Lahti
10' Maali Romppanen Tiia

10' Maalisyöttö Pykäläinen Sofia

16' Maali Pykäläinen Sofia

16' Maalisyöttö Kuusela Silja

28' Maali Kuru Kiia-Maria

28' Maalisyöttö Jolkkonen Jenna

29' Jäähy: 2min Romppanen Tiia

34' Jäähy: 2min Kettunen Vilma

42' Maali Pykäläinen Sofia

42' Maalisyöttö Hirvonen Iita
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat