Naiset Edustus, Naisten II divisioona Savo-Karjala

Jorjy - Josba   4 - 2

Liikuntakeskus Joensuu

Karvas tappio Naisille Jorjya vastaan 2-4

Kauden ensimmäisessä kotiturnauksessa naiset kokivat karvaan tappion Jorylle 2-4 .

Josba meni eka erän puolivälissä 1-0 johtoon Iita Hirvosen maalilla Niina Salon syötöstä. Heti perään oman pään virheestä vastustaja rokotti 1-1. Josba painoi vimmatusti koko erän Jorjyn päätyyn laukoen erässä peräti 30 kertaa, mutta laukaukset suuntauivat usein ohi tai kilpistyivät vastustajan peittoihin ja erinomaisesti pelanneeseen maalivahtiin. Erän loppupuolella Jorjy meni vielä johtoon kaukaa lauotulla helpon näköisellä maalilla.

Toisen erän alussa Jory karkasi vastahyökkäyksestä jo 3-1 johtoon ja jatkoi tästä tarkkaa puolustamistaan pelin loppuun saakka ottaen peräti 5 jäähyäkin, joista Josba ei hyvistä yrityksistä huolimatta onnistunut kuin kahden maalin verran, mutta ensimmäisen jäähyn aikana tullut maali hylättiin kyseenalaisesti maalivahdin alueella pelaamisesta, vaikka näin ei tapahtunut videon perusteella maalintekohetkellä. Reilu minuutti ennen ottelua Josba lopulta onnistui kaventamaan 2-3:n ilman maalivahtia YV:lla Veera Lyytikäisen toimesta Riina Pajarisen toimiessa syöttäjänä. Heti tämän jälkeen yli hyökättiin ja vastustaja rankaisi vastahyökkäyksestä loppunumeroiksi 2-4

Ottelu oli Josban selvää pallon hallintaa läpi ottelun, mutta maalinteossa vastustaja oli selkeästi tehokkaampi, sillä laukaukset ottelussa olivat Josban peräti 85, ja Jory 23. Jorjy. Maalinteko oli Josban kompastus kivi tässä ottelussa, rentous puuttui josta kyllä puhuttiin ennen ottelua. Ensimmäistä kertaa mukana olleille B-tytöillekin pelityyli oli täysin vastakohtainen SM-sarja peleihin totuttuun, nyt pelattiin hyökkäysvoittoisesti. Vastustaja Jorjy onnistui täydellisesti ”sumpussaan” peittäen hyvin Josban laukaukset ja näin ansaitsivat riemukkaan voittonsa.

Josbalta palkittiin pirteästi pelannut Aino Juntunen ja tsemppari palkinnolla Niina Salo. Vastustajalta odotetusti huippupelin pelannut mv. Johanna Tarvainen

Tilastot
Jorjy

4 - 2

2 - 11 - 01 - 1
7'MaaliHirvonen Iita
7'MaalisyöttöSalo Niina
43'MaaliLyytikäinen Veera
43'MaalisyöttöPajarinen Riina