Esittely
Ottelutilastot
FB Factor - Josba
2020-2021 - Naiset Edustus - Naisten II divisioona Savo-Karjala
Klo 12:30 Kalevalan koulu Kuopio
14
Mar

Factor parempi ”miekkailu sählyssä” Kuopion parketilla 7-4 naisten II divarissa.


Tälläkin kertaa Factorin ja Josban kohtaaminen ei ollut tasoltaan erityisen kummoinen. Pieni kenttä ja parketti toi oman mausteensa soppaan, josta Factorin naiset selvisivät tällä kertaa paremmin. Josban Naiset tekivät taas valtavan työn maalien eteen, hyvistäkään paikoista ei saatu palloa maaliin vaan lauottiin ohi tai kohti maalivahtia, kun lisäksi vastustajalle jaettiin ”lahjamaali paikkoja”, joista he vuorostaan kiittivät hyvällä viimeistelyillä oli loppunumerot ansaitut Factorille.

Ensimmäinen maali tuli Josballe vasta ottelun puolivälin jälkeen toisessa erässä Factorin johtaessa jo 3-0, maalin teki Susanna Pesiö Tiia Romppasen vapauttavasta syötöstä. Erän lopussa vastustaja karkasi vielä 4-1 johtoon.

Kolmannessa erässä Josba kavensi Iida Hartikaisen maalilla 2-4 Taija Ahosen toimiessa syöttäjänä. Factor kuittasi 5-2:n. Susanna Pesiö teki kohta kauden toisen maalinsa Saana Niemitalon syötöstä. heti perään Aino Juntunen toi Josban jo maalin päähän Nea Rovan toimiessa assistenttina. Factor otti aikalisän, joka onnistui viemään joukkueen 6-4 johtoon. Josba aloitti raivoisan kirin, mutta se päättyi kahteen turhaan jäähyn, joista ensimmäinen oli tuomarivirhe ja toinen oma turhautuminen, josta Factor kaunisteli loppulukemiksi 7-4. Josbasta palkittiin pirteästi pelannut Tiia Romppanen.

Pelissä oli paljon mailaan lyöntejä joita paljon vihellettiin ja paljon jäi viheltämättä. Sen sijaan puhtaista kontakteista vihellettiin turhaan jopa jäähyllekkin. Mutta Factori oli joka tapauksessa parempi tässä pelissä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
FB Factor 7 - 4
(2 - 0) (2 - 1) (3 - 3)
20' Maali Pesiö Susanna

20' Maalisyöttö Romppanen Tiia

30' Maali Hartikainen Iida

30' Maalisyöttö Ahonen Taija

35' Maali Pesiö Susanna

35' Maalisyöttö Niemitalo Saana

36' Maali Juntunen Aino

36' Maalisyöttö Rova Nea

39' Jäähy: 2min Salo Niina

42' Jäähy: 2min Hirvonen Iita
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat