T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Josba - LASB, Hollola  3 - 2 VL

Joensuun Areena

T21 - toinen voitto jatkosarjassa

Josba otti toisen voiton T21 SM-sarjan jatkosarjassa. Nyt kaatui LASB Lahdesta numeroin 3-2 voittolaukauksien jälkeen. Josba oli Areenassa pelatussa pelissä ensimmäisessä erässä hienokseltaan niskan päällä ja voittikin erän 1-0 Nea Rovan maalilla. LASB tasoitti ylivoimalla toisen erän alussa. Nea Rova maalasi erä lopussa toistamiseen ja tauolle mentiin Josban 2-1 johdossa. Heti kolmannen erän alkuun tuli Josballe kylmä suihku, LASB tasoitti pelin. Varsinainen peliaika päättyi tasan ja jatkoaikakin oli maaliton. Voittolaukauskilpailussa Josba on terävämpi, Lotta Lukkarinen ja Jenna Jolkkonen onnistuivat maalinteossa. Josban maalissa Susanna Tiainen torjui neljä LASBin yritystä ja voitto oli Josban luvuin 3-2! Pelissä Tiainen torjui 19 kertaa.

Tilastot

3 - 2 VL

LASB, Hollola
1 - 01 - 10 - 10 - 02 - 1
1'MaaliRova Nea
1'MaalisyöttöJuntunen Aino
33'MaaliRova Nea
65'MaaliJolkkonen Jenna