T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Josba - O2, Jvväskylä  4 - 5 VL

Rantakylän urheiluhalli

Josba T21 - piste jatkosarjan kärkiottelusta

Josban T21 otti jatkosarjan kärkikamppailusta pisteen. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä, maaleja tehtiin vuorotellen ja tauolle mentiin O2:sen johtaessa 1-2. Kotijoukkueen maalin teki Salla Sahioja Iida Valjuksen syötöstä. Toisen erän ainoasta maalista vastasi O2, heidän johto erän jälkeen oli 1-3. Kolmannen erän alkuun Josba sai jäähyn ja tällä kertaa O2 rokotti nopeasti, lukemat olivat 1-4. Josba nosti karvaustaan ja se alkoi antaa tulosta. Jenna Jolkkosen maali Salla Sahiojan syötöstä aloitti kotijoukkueen kirin. Siihen perään Nea Rovan & Aino Juntusen tahtomaalit ja tilanne oli tasan! Aino syötti Nean ja Sanni Fredriksson Ainon maalin. Kolmannen erän loppu on kotijoukkueen painostusta ja vaikka maali roikkui ilmassa, ei voittoamaalia tullut. Jatkoajalla peli aaltoilti maalilta toiselle, mutta ratkaisua ei saatu aikaan. Oli vuorossa jälleen voittomaalikilpailu, joka ratkesi O2:lle vasta kymmenennellä laukaisijalla. Kotijoukkueen maalissa Susanna Tiainen torjui pelin aikana 11 vetoa. Voittolaukauskilpailussa hän teki tyhjäksi monta O2:sen hyvää yritystä. Hyvä pikkujoulupeli Sussulta ja koko joukkueelta. Kiitos tukijoille, kotijoukoille & katsojille syksystä!

Tilastot

4 - 5 VL

O2, Jvväskylä
1 - 20 - 13 - 10 - 00 - 1
10'MaaliSahioja Salla
10'MaalisyöttöValjus Iida
47'MaaliJolkkonen Jenna
47'MaalisyöttöSahioja Salla
50'MaaliRova Nea
50'MaalisyöttöJuntunen Aino
54'MaaliJuntunen Aino
54'MaalisyöttöFredriksson Sanni