18
MAR
13.00
P22 2002-2004, SM-sarja

Josba - Tiikerit/Blackbirds  4 - 3

Motonet Areena

Josba P22 tasonmittauksen ensimmäinen vaihe kotiluolassa!

Tasonmittaus ottelut käynnistyy lauantaina kotiavauksella, kun vastaan asettuu Tiikerit/Blackbirds yhdistelmäjoukkue.

Joukkueen somevastaava kysyi tunnelmia joukkueen sisältä tulevaan viikonloppuun...


Päävalmentaja Andy Nissinen:

"Noo odottavat ja jännittyneet fiilikset tottakai. Tällaiset "pudotuspelit" näkyy varmasti tekemisessä, mutta millä tavalla, niin se nähdään viikonloppuna. Toivottavasti pystytään kääntämään se jännite energiaksi ja saadaan pelaajista pikkuisen enemmän irti.

Varmasti tullaan näkemään paljon tunnetta ja kovaa vääntämistä. Ilmaista tilaa ei ole kentällä, jonka seurauksena voidaan odottaa mitä vaan. Tällaiset pelit kumminkin usein ratkeaa siihen, kumman henki on parempi ja tekee pari räkämaalia enemmän. Tällaisissa peleissä ei katsota missä muodossa se maali tulee.

Toivottavasti punainen saa hyvän tuen kotiyleisöltä Motonetille!"


Kapteenisto:

"Hyvin odottavaisin mielin viikonloppuun! Mukava päästä pelaamaan isoja pelejä jo tässä vaiheessa kautta. Nyt ollaan nähty mitä se SM-sarja vaatii ja varmasti kaikilla on tahtotaso näyttää, että miksi pelataan samaa sarjaa myös kevätkaudella. Motonet Areenalla tullaan myös näkemään ylimitoitettuja tuuletuksia, räväkkä ja tähän mennessä yhtenäisin yhtenäisin Josba, kun kertaakaan aikaisemmin tällä kaudella. Jokaisen kannustusta tarvitaan!"


Huolto:

"No tottakai sellaisella fiiliksellä lähetään kohti viikonloppua, että kairataan sieltä kaksi voittoa ja pelit jatkuu SM-sarjassa. Motonet Areenalla tullaan varmasti näkemään heikosta alkukaudesta sisuuntunut Josba. Hallille kannattaa tulla seuraamaan salibandyviihdettä, mutta myös erityisesti Suomen parhaimman ja komeimman huoltokaksikon terävää toimintaa!"


Ottelusarjasta tulee aivan varmasti kiihkeä taisto. Tunnetta ja tulisia tilanteita. Maaleja ja loppuun asti pelattuja tilanteita. Mutta ennen kaikkea viihdettä salibandyväelle!

Ottelu pelataan hienolla Motonet Areenalla ja siellä tarvitaan sinun tukeasi. Tule antamaan osasi punaiselle ja kannusta Josban P22 joukkue ensimmäiseen voittoon!

Ei yksin, vaan yhdessä!

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi