Josba 07 Punainen turnausvoittoon Talent Cupissa
P15 2007 JosbaLeBaJulkaistu: 31.05.2021 16.20

Josba 07 Punainen turnausvoittoon Talent Cupissa


Josba 07 Punainen osallistui 29. - 30.5.2021 Talent Cup -turnaukseen Jyväskylässä. Turnaus oli päätös pelikaudelle 2020/21 ja samalla tietyllä tavoin myös Punaiselle joukkueelle muutoinkin. Ensi kaudellahan joukkue pelaa Josba/LeBa-yhteisjoukkueena.

Turnauksessa oli 07-ikäisten sarjassa mukana kymmenen joukkuetta, kolmeen alkulohkoon jaettuna. Jyväskylän seudulta oli kaksi O2:n joukkuetta, MuurY ja Duo Jämsä, mutta myös reissun päälle lähteneitä tiimejä oli meidän ohella muitakin: SSRA (Rankat Ankat), OLS ja Merikoski Oulusta sekä kaksi Pelicansin joukkuetta Lahdesta.

Sarjan joukkueet olivat kovin erilaisista lähtökohdista ja koronan rikkoma kausi on myös kohdellut joukkueita eri tavoin. Toiset ovat voineet treenata kauden melko normaalisti ja osa hyvinkin rikkonaisesti. Pelien tuloksia on siksi syytä tarkastella tätäkin taustaa vasten. Pääasia varmaan oli useimmille joukkueille, että nyt ylipäänsä päästiin pelaamaan.

Meidän joukkueen pelaaminen oli läpi turnauksen erittäin mallikasta ja tasapainoista, voisi jopa sanoa, että kypsää, pelaajien ikä huomioon ottaen. Opeteltuja asioita muistettiin toteuttaa kentällä ja niissä onnistuttiin. Vaikka pelaajat pääsivät näyttämään myös henkilökohtaisia taitojaan, niin ennen kaikkea joukkueena kuitenkin pelattiin. Joukkueen keskittyminen kesti läpi pelien, vaikka osa peleistä ratkesikin melko aikaisessa vaiheessa. Valmennuksen näkökulmasta voi olla vain kovin tyytyväinen joukkueen tekemiseen.

Meidän pelien tulokset (linkki tulospalveluun)

alkulohko: Josba - Duo Jämsä 13 - 0
alkulohko: Josba - Merikoski Mohawks 13 - 0
välierä: Josba - OLS Karhut 19 - 1
finaali: Josba - SSRA 2 - 1


Sarjavoitto siis pelattiin! Onnittelut kaikille pelaajille!


Kiitokset kaikille vastustajillemme reiluista ja rehdeistä peleistä! Turnauksen järjestelyt toimivat tälläkin kerralla mainiosti, joten järjestäjille O2-Jyväskylään kiitos siitä!

Reissu oli meille pelaamisen ohella myös muutakin joukkueena yhdessä olemista. Yksi paikallinen frisbeegolfratakin tuli osittain tutuksi. Kaikin puolin onnistunut viikonloppu oli. :)