Pallot hallussa! 07-Punainen ylialueelliseen jatkosarjaan - kahdessa ikäluokassa!
24.11.2019 20:56 Uutisointi / D2 07 Punainen

Pallot hallussa! 07-Punainen ylialueelliseen jatkosarjaan - kahdessa ikäluokassa!


07-Punaisen joukkueen tämän kauden sarjojen D2 ja D1 alkusarjat on nyt pelattu. Hienosti meni joukkueelta molemmat sarjat!

D2-alkusarjassa oli peräti yksitoista joukkuetta, kun mitään erillisiä kilpa- ja haastajasarjoja ei tällä kertaa pelattu. Mielenkiintoista oli saada kohdata näinkin laajasti joukkueita ympäri Savo-Karjalan. Ainakin meidän joukkueen näkökulmasta sarjajärjestely oli tänä vuonna onnistunut. Samat sanat pätevät myös D1-alkusarjaan, jossa myös kohdattiin kaikki Savo-Karjalan alueen muut joukkueet, eikä edellisvuosien tapaan ollut Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon erillisiä lohkoja. Hyvä näin.

Parilla viime kaudella ollaan väännetty oman ikäisten sarjoissa pääsääntöisesti hyvin tasaisesti LeBan ja Welhojen kanssa, ja eipä tälläkään kerralla oikein kunnolla saatu selvyyttä voimasuhteista: kaikki kolme päädyimme sopivien ristiinpelaamisten kautta tasapisteissä D2-alkusarjan kärkeen ja eroja piti hakea keskinäisten pelien maalierojen kautta, missä vertailussa olimme lievästi ykkösiä. Mutta pelit jatkuvat kaikilla ylemmässä/ylialueellisessa jatkosarjassa, kuten myös sarjan nelosella VarTalla. Seuraa loppukauden peleihin tekevät Kaakkois-Suomen alueelta tulevat neljä kovaa joukkuetta Pelicans, PoNoVo, LASB ja Sudet. Jatkosarjasta voi ennustaa tiukkaa ja hyvätasoista, ja mikäpäs sen parempi.

Meidän joukkueen ”apusarjaan” D1 lähdimme mukaan lisäpelejä saamaan ja tiettyjä asioita harjoittelemaan vuotta vanhempien joukkueiden seuraan, eli lähtökohtaisesti oman ikäisten sarjaa kovempaan ympäristöön. Näistä lähtökohdista katsottuna joukkue järjesti varsinaisen ”pommin” sijoittumalla sarjassa kymmenen joukkueen joukosta peräti toiseksi! Etukäteen arvelimme hyvin onnistuen pystyvämme sijoittumaan noin sijoille 4 - 6, ja kaiken oikein kohdilleen osuen ehkä jopa kolmannelle sijalle, mutta kakkospaikkahan sarjassa sitten napsahti... Joukkue kyllä pelasi mainiosti, tasapainoisesti ja osittain jopa itsensä ylittäenkin tämän sarjan alusta loppuun, eikä mistään yhden pelin ihmeestä todellakaan kyse ollut.

Joten D1-sarjassakin suuntamme käy ylialueelliseen jatkosarjaan, yhdessä jatkopelien suurimman suosikin LeBa/Josban ja Welhojen kanssa sekä kaakon sarjasta tulevien viiden joukkueen BB-88, Pelicans, PoNoVo, Sudet ja Voima kanssa. Luonnollisestikin lähdemme jatkosarjaan tietynlaiselta takamatkalta muihin joukkueisiin nähden, mutta rennosti ja paineetta lähdemme omaa juttuamme tekemään. Pisteillä ja voitoilla ei merkitystä ole. Ollaan tähän sarjaan jo voittajia, ja jatkossakin kaikki on vain plussaa! :)


   
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat