E-tytöt taistelivat Kontiolahdelta kaksi pistettä
15.12.2019 23:27 Uutisointi / E-tytöt 09-10

E-tytöt taistelivat Kontiolahdelta kaksi pistettä

Kauden kolmas turnaus miteltiin Kontiolahden liikuntahallilla 15.12.19

E-tytöt kohtasivat ekassa pelissään Welhojen keltaisen joukkueen. Alku lähti tasaisesti käyntiin, mutta toisessa erässä kuopiolaisten rutiini alkoi tuottaa tulosta. Loppunumerot Welhoille 13-5. Silti yksi kauden parhaimmista peleistä, jossa osattiin jo ajoittain hienosti pelata kahteen suuntaan ja puolustuskin näytti aiempaa mallikkaammalta. Myös kova karvauksemme aiheutti vastustajalle ajoittain haastavia tilanteita. Islalle mahtavasti tehot 3+1 ja Eeville peräti 27 torjuntaa!

Toiseen matsiin lähdettiin hyvillä mielin. Alun nihkeyden jälkeen maaleja tehtailtiin tasaisesti ekassa ja tokassa erässä yhteensä kuusi kappaletta. Kun vastustaja Factor Carelia onnistui maalaamaan vain kahdesti, tiesi se meille kauden toista voittoa! Laukauksia vedettiin tänään hienosti varsinkin tässä toisessa mittelössä: vastustajan mokke joutui venymään pallon eteen 27 kertaa. Matsin tehokkaimmat olivat neljällä tehopisteellään Isla (3+1) ja Oona (1+3).

Syksyn saldona kaksi voittoa ja sijoitus 5/6. Kehitystä on tullut, mutta harjoitustakin tarvitaan lähes joka osa-alueella. Uusien tyttöjen sisäänajo vie aikansa, silti mahtavaa saada lisää harrastajia :). Tuleva viikon jälkeen sitten ansaitulle joulutauolle!


   
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat