Kuopiossa kauden parasta peliä E-tytöiltä!
22.1.2020 14:18 Uutisointi / E-tytöt 09-10

Kauden parasta peliä!

E-tytöt vieraili Savonmualla viime la 18.1.20.

Saalis jäi pisteiden osalta kehnoksi, mutta pelillisesti kehitystä on tapahtunut hurrrrjasti!

Eka ottelussa VarTa oli vahvempi numeroin 9-3. Josban maaleista vastasivat Jenna Massinen kahdella ja Kerttu Turunen yhdellä osumallaan. Pelissä nähtiin muutamia hienoja hyökkäystilanteita, mutta ennen kaikkea ilahduttavinta oli hyvä puolustusasenne! Kaikki pistivät parastaan, eikä juuri jääty vastustajasta jalalla. Maalissa Eevi Auvinen torjui kiitettävästi.


Toiseen matsiin lähdettiin niukalla miehityksellä, mutta se ei paljoa tahtia haitannut. Runsasmaalisen ottelun vei nimiinsä Factor Artic lukemin 13-7 pitkälti Linda Lukkarisen maalien ansiosta. Tämä taitava tyttö kun jatkossa osataan pitää tiukemmin kiinni, niin peli tasoittuu kummasti. Josbalta hattutempun arvoisesti maaleja tehtaili Kerttu Turunen. Hänen lisäkseen maalinteossa onnistuivat Moona Hietala ja Oona Korhonen. Ja mukaan saatiin uusiakin onnistujia, kun ensimmäisen maalinsa ever tekivät Tessa Kekäläinen ja Peppi Hietala :).


Kokonaisuudessa tämä turnaus oli ehdottomasti kauden paras! Tytöt ovat oivaltaneet monia tärkeitä lajin saloja ja saaneet pelirohkeutta rutkasti otteisiinsa. Nälkäisinä jäämme odottelemaan seuraavia koitoksia :).


   
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat