E-tytöt nappasivat Varkaudesta pari pistettä ja homma jatkuu sunnuntaina Nepellä!
21.2.2020 11:53 Uutisointi / E-tytöt 09-10

E-tytöt mittelivät Varkaudessa, seuraavana vuorossa kotiturnaus 23.2.

E-tytöt vierailivat Varkaudessa su 9.2. pelaten kaksi ottelua. Seuraavana kotiturnaus 23.2.

Varkauden ekassa pelissä vastaamme asettui kivikova Welhot Musta ja tulos oli sen mukainen. Köniin tuli 11-2. Alussa pistettiin tiukasti kampoihin pelin ollessa suht tasaista. Sitten ero repesi ja mielialat laskivat sen myötä. Onneksi kaksi tehtyä maalia piristi hieman fiilistä! Josban osumista vastasivat luokkakaverukset Oona Korhonen ja Kerttu Turunen.

Päivän toinen koitos Factor Careliaa vastaan oli sitten täysi vastakohta ensimmäiselle! Pystyttiin hallitsemaan pelin jokaista osa-aluetta ja nappaamaan ylivoimainen 18-2 voitto. Tulos on paras meille ikinä! Hommaa avitti tosin aikalailla vastustajan niukka pelaajaresurssi. Pelissä nähtiin oikea hattutemppujen ilotulitus, kun peräti neljä pelaajaa onnistui kolmen maalin teossa! Senniina Huovinen tykitti peräti 4 maalia ja hattutemput tililleen kirjasivat myös Moona Hietala, Nenna Sormunen ja Kerttu Turunen. Lähes jokainen muukin pelaaja kirjautti pisteen tililleen.

Voittopelin myötä on kiva jatkaa kohti su 23.2. olevaa Nepen kotiturnausta. Matsit klo 11 Welhot Mustaa vastaan ja klo 16 VarTaa vastaan. Oot ehottoman tervetullut kannustamaan pikkutaitureita ja nauttimaan kahvion antimista :).


   
Lisää uutisia
Josba Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat