Kotiturnaus onnistui hienosti E-tytöiltä
Julkaistu: 08.02.2021 00.00

E-tytöt saivat yllättäen kauden toisen kotiturnauksen pikavaroituksella järjestettäväkseen viime la 6.2.21. Koronan takia pelejä oli koko päivänä vain kolme ja vieraaksemme saapui ainoastaan naapuriseura Factor.

Ensimmäisessä koitoksessa Factor Careliaa vastaan alku lähti Josbalta loistavasti käyntiin! Eka erässä saimme yhdessätoista minuutissa taululle johtolukemat 5-0. Tämän jälkeen vastustaja heräsi ja alkoi pistää varsinkin toisessa erässä ihan tosissaan kampoihin. Saimme kuitenkin johtomme säilytettyä ja loppunumerot ansaitusti 7-3 meille. Voiton avaimina toimivat Nea Hyttisen upea maalivahtipeli ja koko joukkueen uhrautuva puolustaminen Factorin vyöryttäessä hyökkäyksiään. Josbalaisista maininnan ansaitsee myös "maalitykki" Tessa Kekäläinen, joka tekaisi hattutempun ja syötti vielä kaksi muutakin osumaa. :)

Toiseen peliin Factor marssitti pitkälti samat kokeneet pelaajansa kuin ekaan koitokseemme, vaikka joukkue oli Factor Artic. Koko matsi väännettiin tasaisesti maaleja vuorotellen tehden. Lopulta vastustajan Linda Lukkarinen osoittautui turhan vaikeaksi pideltäväksi tehden pelin lopullisesti ratkaisseen viidennen osumasta vain minuutti ennen loppua. Factorille lukemat 7-5. Isäntäjoukkueen näkyvimpiä hahmoja oli Isla Sivén kahdella osumallaan ja monilla oman pään pelastuksillaan.

Päivän päällimmäisenä tunteena oli koko joukkueen yhteispelaamisen kehittyminen. Hienoja syöttöjä ja aiempaan luovempaa paikan hakemista ja muitakin oivalluksia oli nähtävillä! Toivottavasti kautta saadaan vielä jatkettua, koska pelit ne on tämänkin lajin suola :).