Etsimme joukkoomme 1-2 seuratyöntekijää
Josba Juniorit ryJulkaistu: 18.06.2021 09.35

Etsimme joukkoomme 1-2 seuratyöntekijää

Josba Juniorit ry on joensuulainen junioritoimintaan erikoistunut salibandyseura. Toiminnassamme on mukana noin 350 lajin harrastajaa sekä lukuinen joukko seuratoimijoita.

Etsimme joukkoomme

1-2 SEURATYÖNTEKIJÄÄ

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Työntekijän tehtäviin voi työn laajuudesta riippuen kuulua valmennuspäällikön tehtäviä, valmennukseen liittyviä tehtäviä, yhteistyötä pelaajien ja valmentajien kanssa, kerhotoiminnan ja kouluyhteistyön kehittämistä ja hallinnollisia tehtäviä.

Työ on osin itseohjautuvaa, joten asiakokonaisuuksien hallinta, itsensä johtaminen sekä tietotekninen osaaminen ovat seuratyöntekijän tehtävissä välttämättömiä. Kokemus, yhteistyökyky sekä viestinnällinen osaaminen katsotaan eduksi. Jos sinulta löytyy lisäksi markkinointiin sekä hanke- ja projektitöihin liittyvää osaamista, tai ainakin halukkuutta tulla työskentelemään niiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö. Arvostamme motivoivaa työskentelyotetta sekä innostuneisuutta ja valmiuksia opetella uutta ja kehittää työtä.

Seurassa tulee kauden aikana työskentelemään toiminnanjohtaja sekä 1–2 valmennuspäällikköä/seuratyöntekijää. Yhdessä he muodostavat toiminnallisen tiimin, jonka toimintaa ohjaa seuran johtokunta.

Seuran tarjoamat tehtävät ovat osa-aikaisia (n. 19–26 h/vk) ja määräaikaisia (vähintään 6 kk). Työ alkaa elo-syyskuussa. Mahdollisuuksien mukaan työllistyt lisäksi joukkueiden valmennustehtäviin. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus palkka- tai työllistämistukeen. Tehtävissä on 3–4 kuukauden koeaika. Koeaika riippuu työsuhteen kestosta.

Tehtävään haetaan viimeistään 12.7.2021 klo 16:00, lisää hakemukseen palkkatoive. Hakuaika 18.6–12.7.2021.Vapaamuotoinen hakemus lähetetään osoitteeseen malva.eskelinen@josbajuniorit.fi. Haastattelut ja työntekijävalinnat toteutetaan 19.7.2021 mennessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa johtokunnan puheenjohtaja Malva Eskelinen, p. 040 8458 579. Yhteydenotot puhelimitse 6.7–7.7.2021klo 15–17 välillä.