Kauden päättäjäisissä jaettiin palkintoja, taiteiltiin lajin parissa ja syötiin munkkia ja karkkia!
Julkaistu: 16.05.2022 19.12

Kauden päättäjäisissä jaettiin palkintoja, taiteiltiin lajin parissa ja syötiin munkkia ja karkkia!

Pelaajat vanhempineen ja toimihenkilöineen viettivät kauden päättäjäisiä Joensuun urheilutalolla 11.5.2022. Alun tervetuliaissanojen jälkeen katsomo sai nauttia juniorien ja Josban edustuksen pelaajien näytösottelusta. Molemmissa joukkueissa oli sekoitusta aina T12 ikäisistä edustuksen pelaajiin. Pelin jälkeen vuorossa oli jokaisen joukkueen vuoden Josbalaisen sekä seuran nuorimpien pelaajien palkitseminen. Lopuksi sali täyttyi iloisista pelaajista, kun vuorossa oli taitorata. Viihteen lomassa useampi sata munkkia hupeni silmissä eikä maskoteillakaan jäänyt karkkeja tai Josba-tatuointeja jäljelle.

Vuoden Josbalaiset:

Naiset / Sanni Pentikäinen: Sanni, tutummin "Santtu", on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut konkari salibandykentillä. Sanni omaa tulisen kudin ja tämä siivitti Santun loppusarjan koko pistepörssin voittoon 19 tehdyllä pisteellä. Saman pistemäärän Sanni takoi runkosarjassakin ollen siinä sijalla 10. Molemmissa sarjoissa sijoitus oli oman joukkueen ykkönen. Sanni on tunnollinen treenaaja ja ihmisenä ihanan persoonallinen väriläiskä joukkueessa.

T21 / Sanni Fredriksson: Sanni harjoittelee ahkerasti ja tekee hyvin töitä harjoituksissa. Hyvä tekeminen harjoituksissa siirtyy peleihin, joissa Sanni menee myös täysillä.

T16 / Iina Kukkonen: Iina on osallistunut aktiivisesti harjoituksiin ja istunut hienosti joukkueeseen muiden Juuasta asti kulkevien tyttöjen tavoin. Hän on kehittynyt kauden mittaan sekä fyysisesti että taidollisesti. Peliälynsä avulla hän pystyy tekemään kentällä monipuolisia ratkaisuja, joiden myötä hän nostaa myös joukkuekavereidensa pelillisiä ansioita

T14 / Pinja Pasanen: Pinja on pelannut vasta tämän kauden, mutta jo sinä aikana ahkera treenaaminen ja aktiivinen harjoituksiin osallistuminen ovat tuottaneet tulosta. Kevätkaudella sporttinen Pinja oli yksi joukkueen kantavista voimista

T12 / Kerttu Turunen: Nöyrällä ja intohimoisella asenteella pelaava urheilullinen, monipuolinen ja lahjakas neitokainen, jonka taidoista ovat saaneet nauttia myös vanhempien tyttöikäluokkien joukkueet. Ansaitusti tie vie maajoukkueleirille tänä keväänä. Onnea Kerttu!

T10 / Nelli Kolehmainen: Aina yhtä innokas treenaamaan ja kova halu oppia ja kehittyä. Kehittynyt paljon kauden aikana

Miehet akatemia / Arttu Mäkelä: Kehittyi eritoten pallollisessa pelaamisessa, mistä kertoo mm. joukkueen sisäisen pistepörssin voitto. Kasvoi kauden aikana urheilijasta huippu-urheilijaksi. Ottaa vastuuta kentällä ja kopissa. Tasaisen varma terminaattori illasta toiseen.

P21 / Totte Forsström: Tasaista tekemistä ottelusta toiseen. Ahkera ja motivoitunut harjoittelija. Otti isoja askelia eteenpäin pelaajana tällä kaudella. Oli vakiokasvo myös edustuksen harjoituksissa.

P18 / Miska Koistinen: Joukkueen MVP. Ratkaisija kentällä ja tsemppaaja penkillä. Vaatii itseltään paljon ja kirittää muita aina vaan parempiin suorituksiin.

P16 yhdistelmäjoukkue / Valtteri Miettinen: Treeneissä tekee kaikki harjoitukset ohjeita noudattaen ja parhaansa yrittäen. Treeneistä Valtteri oli poissa vain, jos oli jokin pakottava syy. Tämä on näkynyt suurina harppauksina kehityksessä. P16-SM-sarjassa oli joukkueen yksi parhaista pistemiehistä puolustajan paikalta. Lisäksi pääsi pelaamaan M2-divisioonan peleissä keväällä ja pärjäsi myös siellä erinomaisesti.

P15 Josba/LeBa yhdistelmäjoukkue / Miko Kolehmainen: Esimerkillinen harjoittelija, periksiantamaton, yritteliäs taistelija, positiivinen, kohtelias ja hyväkäytöksinen myös kentän ulkopuolella.

P15 / Matti Kukkasniemi: Harjoitellut ahkerasti, kuunnellut ja keskittynyt aina harjoituksissa erinomaisesti, on myös osoittanut halua harjoitella ja kehittää taitojaan vapaa-ajalla. Erinomainen joukkuepelaaja ja ymmärtää erinomaisesti peliä.

P13 / Aleksi Mäkelä: Esimerkillinen pelaaja niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Tekee aina parhaansa harjoituksissa ja turnauksissa. Ottanut isoja kehitysaskeleita kauden aikana. Hyvä asenne lajia kohtaan ja käyttäytymisestä voi ottaa mallia koko joukkue.

P12 / Arttu Levä: Arttu on reilu joukkuelainen, joka taistelee aina loppuun saakka. Artulla on kehitystä tapahtunut nousujohtoisesti koko kauden aja.

P11 / Eetu Halonen: Eetu pelaa joukkueemme maalivahtina ja on kehittynyt kuluneen kauden aikana huimasti, antaen jokaisessa pelaamassaan pelissä joukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta. Eetun hyvät otteet on myös huomioitu vastustajien valmentajien toimesta annetulla hienolla palautteella useampaan kertaan kauden aikana.

P10 / Toivo Palviainen: Toivo on ahkera harjoittelija ja ottaa toiset huomioon. Kuuntelee esimerkillisesti ohjeita ja on kehittynyt kauden aikana hurjasti.

P9 / Samu Leppänen: Osallistuu hyvällä motivaatiolla harjoituksiin sekä turnauksiin. Käyttäytyminen ja harjoitteluun keskittyminen esimerkillistä. Monipuolinen pelaaja, hoitaa mallikkaasti niin kenttäpelaajan kuin maalivahdin roolin.

Mitalit jaettiin P8, T8, P7, T7, P6 ja T6 pelaajille.