Kausi etenee - T14 vauhdissa Kylmäojalla!
T14 2009-2010Julkaistu: 01.02.2023 15.59

Kausi etenee - T14 vauhdissa Kylmäojalla!

Joukkue sai kokea monenlaisia tunteita Kylmäojan turnauksessa lauantaina 21.1.23

Ekassa pelissä vastaan asteli Factor Carelia, joka onnistuttiin kaatamaan selvin lukemin 8-2. Hienosti päästiin alkujännityksen jälkeen peliin mukaan ja saatiin luotua paljon paikkoja. Hallinta oli koko pelin ajan pitkälti meillä. Jetalta mahtava eka peli ever ja ansaittu tsemppilippis! Ja Eevi maalissa varma. 😊
Maalit: Nenna 2, Pinja 2, Isla, Tessa, Netta ja Milla.

Toka ottelu tiedettiin jo ennalta päivän haasteellisimmaksi. Ja se siitä tulikin! Factor Arcticin huippuyksilöt tykittivät tauluun lopulta voittonumerot heille 17-5. Peli lähti heti nihkeesti liikkeelle ja fiilis laski. Välillä oli vähän parempaa, mutta vastustajan muutamat taitavat rankaisivat surutta ja monesti. Tästä matsista on paljon opiksi otettavaa; eiku treeniä vaan lisää! Onneksi näitä pelejä tulee ja menee.
Maalit: Kerttu 2, Helvi, Netta ja Moona. Pelaajien itsensä valitsema tsemppilakki Kertulle.

Kolmanteen peliin lähdettiin hieman väsyneinä, mutta tsemppimielellä. Vastustaja Into ei antanut alussa yhtään armoa, vaan jatkoi edellispelin flow:lla meitäkin vastaan tykittäen ekojen 7min aikana tauluun lukemat 1-6 heille! No, onneksi tuosta shokkialusta tokeennuttiin ja loppupeli oli täysin meidän. Maaleja alkoi ropisemaan tasaisella tahdilla taulun näyttäessä 11-6 voittonumeroita lopussa. Moona oli ihan liekeissä tehden 4 ja Kertullekin hattutemppu! Myös varmasti koko päivän pelannut Isla teki kaksi ja Eevi maalissa kannatteli hyvin peliä alun jälkeen.
Maalit: Moona 4, Kerttu 3, Isla 2, Nenna ja Milla. Nenna ansaitsi tsemppihatun mentaliteetilla: vaikeuksien kautta voittoon!