P18 kuuden pisteen viikonloppu
Julkaistu: 14.11.2021 21.36

P18 jatkoi voitokkaasti SM-sarjaa kotiotteluilla 13.-14.11. SBS Wirmo/Masku kaatui maalein 8-5 ja LASB lukemin 13-5.

Molemmissa otteluissa kotijoukkue oli vahvempi pallollisessa pelissä. Lauantain peli SBS Wirmo/Maskua vastaan oli tasaisempi ja idän punaisilta tarvittiin vahvaa taistelutahtoa puolustuspäässä, jolla vastustaja pidettiin poissa parhailta maalintekopaikoilta. Kolmannen erän loppupuolella taisteltiin viiden minuutin jäähy, jonka aikana otettiin vain yksi takaiskumaali.

Sunnuntaina LASB jäi Punakoneen alle. Peli oli kotijoukkueen hallussa koko ajan ja käytännössä ohi toisen erän jälkeen tilanteen ollessa 10-2. Kolmannessa erässä jo vähän nukahdettiin, kolme maalia saatiin kuitenkin vastustajan verkkoon vielä ennen loppusummeria.

Viikonloppuna oli paljon onnistujia, poimintoja pörssistä:
Simo Lavikainen 1+0 ja 4+1
Oskari Kuivalainen 2+0 ja 2+0
Juuso Kiiskinen 3+1
Elias Korhonen 3+0
Joona Pirhonen 0+2 ja 1+1

Josba lähtee sarjan kakkosena kohti ensi viikonlopun vieraspelejä. Seuraavan kerran pelataan kotona 18.-19.12.