P18 jälleen askissa pitkän tauon jälkeen
Julkaistu: 27.02.2022 21.26

Koronan takia oli viiden viikon tauko peleistä. Ja näkyihän se alkuun kun vastassa oli sarjakärki EräViikingit. Ensimmäisen erän toisella puoliskolla tapettiin alivoima ja päästiin hyvin peliin mukaan. Erän loppuun pukukoppimaali ja tasoitus 2-2.

Toisessa oltiin hyvin pallolla. Erään molemmille yhdet maalit ylivoimalla. Samoin kolmanteen molemmille yhdet, joista kapteeni Kolun soolomaali kentän läpi ansaitsee erityismaininnan

Rankeille mentiin ja niitä ei ole vielä runkosarjassa onnistuttu voittamaan. Maalilla tänään pelannut Nico Ollilainen otti kiinni kaksi, mutta se ei tänään riittänyt. Lopputulos vieraille 4-5.

Tänään pörsseillä Juuso Kiiskinen 1+1. Elias Korhonen, Simo Lavikainen (Tuomo Kallosen ottamassa kuvassa) ja Antti Kolu maalit mieheen, Miska Koistiselle ja Leevi Turuselle syöttöpisteet.

Ensi lauantaina 5.3. jatketaan kun Blackbirds tulee vieraaksi Rantakylään klo 15.30.