Josban P22 joukkue jatkaa SM-sarjassa!
P22 2002-2004Julkaistu: 20.11.2023 00.38

Josban P22 joukkue jatkaa SM-sarjassa!

SM-sarjapaikka säilyy toooodella jännittävien vaiheiden jälkeen!🔥

Ensimmäinen 60min meiltä maaliton ja kaveri iski hyvällä prosentilla. Mutta sitten, win the right games. Simo Lavikainen tekee lopulta ratkaisevan maalin Joonas Hirvosen syötöstä. Viimeiset 10 minuuttia taisteltiin ja uhrauduttiin uskomattoman hyvin. Iso kiitos P19-junnuille kannustamisesta, olitte iso tuki.

Joukkueen somevastaaja kysyi jälleen fiiliksiä viikonlopusta;


Joukkueenjohtaja Samuli Kolu:

"Lauantaina hieno taistelu joukkueelta ja henki oli erittäin hyvä ja se kantoi hienosti koko ottelun ajan ja ansaittu voitto. Tänäänkin peli oli hyvin hallinnassa ja varsinaisen pelin numerot eivät kerro totuutta. Jatkoerässä joukkueen tahtotila todella tapissaan ja jokainen laittoi itsensä täysillä peliin. Erittäin ansaittu voitto ja nyt saa hieman aikaa nauttia ja sitten lähdetään taistelemaan alempaan SM-sarjaan 💪💪"

Päävalmentaja Andy Nissinen:

"Hei kiitos kysymästä. Pitää kyllä ekana sanoa että v.... mikä päivä tai ilta. Ensimmäisen kerran elämässä 20 minuuttia tuntui pidemmältä kuin 60 minuuttia. Ekat 3 erää oli omat hetket ja paikat, ei mistään sisään. Vastustajan veska oli päättänyt voittaa sen. Tänään tarvittiin yksi maali ja Nicon mieletön jatko-ottelu. Kiitos ultras lisäenergiasta ottelun loppuun.

Koko viikonlopun saldo on todella positiivinen, koko joukkue sitoutui ja uskoi jatkoon niin eilen kun tänäänkin. Nyt lippu ylös ja uusia haasteita kohti, tällä energialla mitä tää viikonloppu toi mukanaan."

Valmentaja Janne Tähkä:

"Nousujohteinen sunnuntai. Uuden ottelun alusta lähtien oli ihanaa nähdä koko ryhmän tekevän huikeasti töitä, vain ja ainoastaan oman joukkueen voiton eteen!"

Maalivahti Nico Ollilainen:

"Joo. Olipahan viikonloppu. Lauantaina oltiin tosi paljon pallolla ja oltais voitu muutama tehdä vaikka enemmän, no 4-3 tulos riitti! Tän päivän (sunnuntai) pelistä ei paljon jäänyt kerrottavaa. 7-0 pataan ja eikun kohti jatko-ottelua. Ruvettiin jätkien kanssa pelaamaan tosissaan ja painettiin yksi maali riitti voittoon! Tästä on hyvä jatkaa! Erityismaininta vielä P19-joukkueelle, olitte iso apu!"


Nyt viikko huilia peleistä ja parin viikon päästä jatketaan taas!


Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi